Świetni ludzie (1) Ekipa pełna pomysłów , bardzo kreatywni i profesjonalnie podchodzący do... Piotr Polecam 100%!! (1) Bardzo polecam! Wszystko szybko sprawnie i najważniejsze bardzo profesjonalna... Norbi Super szybko , sprawnie i profesjonalnie (1) Bardzo sprawna realizacja zlecenia . Swietny kontakt . Super cena . Marek G.
Bardzo dobre wykonanie. Świetny kontakt z klientem (1) Poprosiłem o stworzenie baneru na stronę jak i wizytówk I bardzo dobrze że... Adrian Klasa sama w sobie (1) Polecam Panów Łukasza i Rafała. Pełny profesjonalizm, super obsługa i szybki... Jan Mega potencjał (1) Szybko, efektownie A przede wszystkim kreatywnie. Polecam!! Michał Kołak Bardzo solidnie (1) Zleciłem wykonanie projektu wizytówek z wydrukiem, super cenę dostałem w... Kamil Reszka Polecam! (1) Mega profesjonalne podejście do klienta! Jestem bardzo zadowolona :) Natalia POLECAM! (1) Rzetelna obsługa, profesjonalne podejście oraz miła atmosfera. Polecam... Jakub Polecam ! (1) Korzystam z usług Happy Businness od paru lat. Bardzo doceniam to, że moge... Karolina White Anchor-polecam! (2) Współpraca przebiegała świetnie, profesjonaliści w każdym calu. Podsunęli nam... Kamila Łyłka Profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i realizacja usługi. (1) Gorąco polecam! Kancelaria Majątkowa VARTO Miesz Bardzo dobra agencja (1) Usługi realizowane na wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt mailowy i... Krzysztof Bielecki Zadowolony klient (1) Opinia z autopsji. Fachowe i konkretne podejście do klienta. Zaproponowano... Daniel Rzetelnie (1) Zlecilam wykonanie ulotek dla Mojej firmy. Projekt po malych poprawkach... Restauracja KARLEX (1) Polecam Państwu usługi firmy Project UP. Szeroki wachlarz usług realizowanych... Właściel Karlex Z pełną odpowiedzialnością rekomendujemy Grupę Avocado . (1) Z Grupą Reklamową AVOCADO współpracujemy od początku 2015 roku, co tylko... Deweloper Polecam w 100% (1) Zleciłem wykonanie strony z indywidualnym projektem graficznym. Jestem bardzo... Paweł www.petrostal.com (1) Współpraca wzorowa. Projekty nowoczesne i w terminie! POLECAMY!! petrostal/marketing Polecam rzetelną firmę (1) Zamawiałam w Balandzie reklamę zewnętrzną do sieci aptek. Firma wykazała się... Dorota