Rekomendacje (1) Zaangażowanie godne naśladowania, dostałam więcej niż oczekiwałam - dobrze,... Alicja Zdecydowanie polecam, bo warto z nimi pracować (1) Współpracuję z nimi od początku mojej działalności i naprawdę cenię sobie ich... embe polecam! (1) firma profesjonalna, choć zakręcona na maxa! Balas
super współpraca (1) Polecam, bardzo profesjonalna obsługa. Prezentacje i wszystkie pomysły... xyz Pełen profesjonalizm i mega szybki czas wykonania usług (1) Ulotki i oferty przygotowane i wydrukowane w przeciągu 2 dni ! Nigdzie... Dawid Good job! (1) Profesjonalnie, dokładnie i z uśmiechem przeanalizowaliśmy kroki strategii... Izabela Jestem na tak! (1) Polecam usługi, pracownicy kompetentni, zaangażowani, terminowi. Realne... Iwona profi spot (1) Pomoc i opieka Pani Moniki Krajewskiej godna polecenia, forma reklamy w... witek Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie.... Kamil kiepsko (2) reklama o skuteczności zerowej,szkoda czasu i pieniedzy janusz Pełen profesjonalizm (1) Kàkretnie, rzeczowo i na temat. Bardzo miła i profesjonalna obsługa,... Restauracja Aquarius Współpraca na najwyzszym poziomie (1) Bardzo dobra oferta na kampanie reklamowe, współpraca przebiegała bardzo... Tomasz Bardzo zadowlona klientka (1) Szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja i co najwazniejsze Kreatywnosc!... Agnieszka RaiffeisenBank (1) Oferta w pełni odpowiadająca oczekiwaniom klienta. Bardzo miła obsługa... Czarek Godni zaufania (1) Miałem okazję współpracować z agencją Brandish już kilka razy i przyznam... Łukasz Krawczykiewicz Uporządkuj cele, dobrze przygotuj się do realizacji planów (1) Sympatyczna obsługa. Pani Magda pełna zaangażowania, ciekawa i otwarta.... monika Kreatywność to podstawa! (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Magdą. Po naświetleniu swoich... Ogrodnictwo Lawenda Profesjonaliści (1) Szczerze polecam Bentley Group. Nasza firma potrzebowała szybkiego ruszenia... Agnieszka :-) (3) Nieraz brałam udział w eventach organizowanych przez firmę Promotion.PL i... Isia Firma MACO z Pruszcza Gdańskiegoi (1) Firma godna zaufania,profesjonalna i rzetelna obsługa marketingowa.... klientka