Pełen profesjonalizm :) (1) Jak najbardziej polecam korzystanie z usług firmy Studio a4. Nie dosyć, że... Kasia O. Super realizacja (1) Śmiało polecam!! Krzysztof Profesjonaliam, kompetencja i szeroka oferta (1) Prowadzę działalność od niedawna i jestem pod wrażeniem zakresu oferowanych... Piotr
filozoff - opinia (2) Szef sprawia wrażenie kompetentnego a do tego sympatyczny i konkretny.... filozoff miało byc szybko... (3) Prosta robota. Może się nie znam, ale to dwa napisy na boki samochodu.... Zbyszek bardzo dobra agencja (2) Znam tę firmę od wielu lat pracowałam tak jako hostessa przez 3 lata potem... była hostessa :) Godna zaufania (1) Usługi tej firmy moim zdaniem godne rekomendacji. Profesjonalna obsługa,... Emi Reklama na auto i wizytowki (1) Zamowilem duza reklame na auto. Pierwszy zgrzyt na etapie projektowania,... jungli Polecam współpracę (2) Pracowałam w Promotion- pl przez około dwa lata, z przerwami. Pieniądze były... K. POLECAM (1) Gorąco polecam, bardzo przystępne ceny. Wykonują powierzone zadania bardzo... RAFAŁ Bardzo symatyczna agencja! (1) Zamówiłam w agencji wizytówki - projekt wraz z drukiem. Panowie z EYTstudio... Marta Zakrzewska Izabela - opinia (1) Ciekawe projekty!! Nie spodziewałam się, że w 3mieście są jeszcze ludzie,... Izabela szczerze polecam (1) pelen profesjonalizm i swietny kontakt Lotus Nie wiem skąd maja te pomysły (1) Moje pierwsze spotkanie z Panem R. miałem w Maju, i jest to definitywnie... Mon Cherie KOMPLETNE DNO I NACIĄGACTWO (1) Nikomu nie polecam usług w tej firmie. Zamówiłem 2500 wizytówek, dla... specjalista z Gdyni polecam (1) firma proremar zrobiłai mi strone internetową oraz baner! jestem bardzo... M. Szmitt Krefetka - opinia (1) świetne zdjęcia i bardzo miła współpraca Krefetka POLECAM (1) Pracowałam jako hostessa w admar galicji . Agencja profesjonalna,... kasia Bartek - opinia (2) Duże doświadczenie i profesjonalizm to główne cechy Studia A4. Kompetencje... Bartek Problemy z płatnością (2) Duże problemy z kontaktem telefonicznym-nie odbiera połączeń. Zalega z... Andrzej