Polecam!!! (1) Solidnie, terminowo, przystępne ceny. Polecam!!! irek Słuszny wybór! 102 to "krynica pomysłów"! (1) Na rynku Trójmiejskim jest mnóstwo podobnych firm, oferujących te same... Monika Kocięcka, Sp.zoo. "Deliss polecam (1) AKMedia to godna polecenia firma. Współpracujemy z nią już od dwóch lat w... agnieszka syrzistie
inne spojrzenie i świerzy sposób postrzegania produktu (1) Zupełnie inne podejście do klienta i produktu. Nowatorskie spojrzenie -... radomir krzeski Agnieszka Gawin - opinia (1) Miło mi poinformować, że AK Media to firma godna polecenia ze względu na... Agnieszka Gawin ogólnie git (1) jestem zadowolony zostaniemy anonimowi ok (1) Firma wykonała usługę dobrze polecam Max Szybko i sprawnie (1) wprawdzie był t tylko projekt wizytówki www ale wykoanany z poprawkami został... zadowolona Dobra agencja (1) Miałem szybkie zlecenie na projekt ulotek i roll upów. W ciągu jednego dnia... Marek Fachowa Firma (1) Studio zaoferowało mi fachową i kompleksowa obsługe i też tak było.... Piotr Sosiński PZW