szczerze polecam (1) pelen profesjonalizm i swietny kontakt Lotus Nie wiem skąd maja te pomysły (1) Moje pierwsze spotkanie z Panem R. miałem w Maju, i jest to definitywnie... Mon Cherie KOMPLETNE DNO I NACIĄGACTWO (1) Nikomu nie polecam usług w tej firmie. Zamówiłem 2500 wizytówek, dla... specjalista z Gdyni
polecam (1) firma proremar zrobiłai mi strone internetową oraz baner! jestem bardzo... M. Szmitt Krefetka - opinia (1) świetne zdjęcia i bardzo miła współpraca Krefetka POLECAM (1) Pracowałam jako hostessa w admar galicji . Agencja profesjonalna,... kasia Bartek - opinia (2) Duże doświadczenie i profesjonalizm to główne cechy Studia A4. Kompetencje... Bartek Problemy z płatnością (2) Duże problemy z kontaktem telefonicznym-nie odbiera połączeń. Zalega z... Andrzej Profesjonaliści (1) Firma kompleksowa. Robią wszystko od podpowiedzenia rozwiązań po produkcję... Adam Duraj Szczerze polecam! (1) Z czystym sercem mogę polecić Pixelię. Wszystko na czas ( a nawet szybciej)... Clever Language Centre Zdecydowany pozytyw! (1) W sierpniu zleciłam tej firmie wykonanie 70 000 ulotek - efekty wyśmienite!... ... Dobra firma! (1) Gorąco polecam. Terminowość i dbanie o klienta. Dodatkowo, potrafią mile... Jan bardzo dobra firma ! (1) Profesjonalna i miła obsługa, świetne pomysły, realizacja w terminie, firma... Gośka Bardzo polecam (1) bardzo polecam StudioA4. Można liczyć na bardzo ciekawe pomysly, projekty, do... Magda Zadowolona hostessa (1) Agencja profesjonalna, szybkie wypłaty i ciekawe akcje promocyjne. Polecam,... Zadowolona Hostessa Polecam (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę PROMOTION PL! To zespół pozytywnie... Iwona Nie zgadzam się z opinią poniżej (1) całym szacunkiem,ale się nie zgadam! Pełen profesjonalizm! Mysia SPEED-PROMOTION - opinia (1) Jestem zadowolony z usług agencji Promotion PL. Fachowa, kreatywna,... SPEED-PROMOTION Hostessa (1) Nie zgadzam się z moją poprzedniczką, współpracuje z tą agencją juz 2 lata i... Kasia Mr. Bloom (1) Patrząc przez pryzmat doświadczeń z tą Firmą mogę powiedzieć, że są NAJLEPSI!!! Zainteresowany