Profesjonaliści (1) Szczerze polecam Bentley Group. Nasza firma potrzebowała szybkiego ruszenia... Agnieszka :-) (3) Nieraz brałam udział w eventach organizowanych przez firmę Promotion.PL i... Isia Firma MACO z Pruszcza Gdańskiegoi (1) Firma godna zaufania,profesjonalna i rzetelna obsługa marketingowa.... klientka
trudna sprawa (3) Skorzystałem z usług tej firmy, grafik fatalny, bez pomysłu, temat ciągnął... black POLECAM! (1) Moje doświadczenie jest zupełnie inne, grafik jest inny i bardzo kreatywny a... Aga Najlepsza agencja u której zamawiałem !! (1) realizacja ,cena , i konkretny projekt jak potrzebujecie dobrej reklamy to... wook Odradzam (1) Nie wiem dlaczego moja poprzednia niepochlebna opinia została usunięta. Nie... Katarzyna Akcja "Pieszy autobus" (1) Agencja PROMOTION PL przygotowała serię ciekawych, świetnie poprowadzonych... Tomasz Pełen profesjonalizm :) (1) Jak najbardziej polecam korzystanie z usług firmy Studio a4. Nie dosyć, że... Kasia O. Super realizacja (1) Śmiało polecam!! Krzysztof Profesjonaliam, kompetencja i szeroka oferta (1) Prowadzę działalność od niedawna i jestem pod wrażeniem zakresu oferowanych... Piotr filozoff - opinia (2) Szef sprawia wrażenie kompetentnego a do tego sympatyczny i konkretny.... filozoff miało byc szybko... (3) Prosta robota. Może się nie znam, ale to dwa napisy na boki samochodu.... Zbyszek bardzo dobra agencja (2) Znam tę firmę od wielu lat pracowałam tak jako hostessa przez 3 lata potem... była hostessa :) Godna zaufania (1) Usługi tej firmy moim zdaniem godne rekomendacji. Profesjonalna obsługa,... Emi Reklama na auto i wizytowki (1) Zamowilem duza reklame na auto. Pierwszy zgrzyt na etapie projektowania,... jungli Polecam współpracę (2) Pracowałam w Promotion- pl przez około dwa lata, z przerwami. Pieniądze były... K. POLECAM (1) Gorąco polecam, bardzo przystępne ceny. Wykonują powierzone zadania bardzo... RAFAŁ Bardzo symatyczna agencja! (1) Zamówiłam w agencji wizytówki - projekt wraz z drukiem. Panowie z EYTstudio... Marta Zakrzewska Izabela - opinia (1) Ciekawe projekty!! Nie spodziewałam się, że w 3mieście są jeszcze ludzie,... Izabela