Polecam (1) Dziekuje za pomoc! Z wielka niepewnoscia zlecilam sprzedaz nieruchomosci... Hanna POLECAM!!! (1) Zakupiłam mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Wszystko było dobrze... Magda Polecam (1) Byłam na rozmowie, Pan prowadzący rozmowę-taki z bródką bardzo... Słońce
Jesteśmy zadowoleni :-) (1) Polecamy wszystkim to biuro nieruchomości, gdy szukają własnego M.... Darek Przemiła, profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Kingą przy sprzedaży... Kasia a ja mam inne zdanie (2) i uważam, że należy pisać również dobre opinie, oglądałam z tą Panią... michał Zadowolona klientka (1) Gorąco polecam wszystkim poszukującym nieruchomości do kupienia. Miałam... B arbara Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panią Kingą Janicką -... A.W. Życzliwość i rzetelność (1) Bardzo miła i fachowa obsługa przy zakupie mieszkania-transakcja od początku... Tomek beznadzieja (1) Niemiły, chamowaty pan właściciel agencji nieruchomości. Zero... Klient Firma solidna-wykazuje żywe zainteresowanie (1) zleconymi czynnościami,częsty kontakt z klientem,merytorycznie opracowana... Wiesław Surgota Seminarium dot. trójmiejskich rynków nieruchomości na rynku wtórnym (1) Seminarium skierowane było dla studentów z koła Naukowego Inwestor... Monika Dziedzic Rafał - opinia (1) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam. Rafał zmany na gorsze. (1) Od kiedy firma partnerzy polaczyla sie z metrohouse,zaczely w niej... wojtek Zero kontaktu (3) Od ponad tygodnia próbuję skontaktować się z agentem Metrohouse Partnerzy,... Marek S. Wszystko okey (2) Znajoma poleciła mi to biuro i jestem zadowolona. Nie ma problemów by się... Monika Polecam (1) Ponad miesiąc temu udało mnie się wynająć mieszkanie w Gdyni poprze biuro DJ... Pati Polecam (1) Polecam RS Polecam (1) Fachowa, rzetelna firma,wszystko zapięte na ostatni guzik, małe koszty Shrek Polecam, super obsługa!!! (1) Witam, ostatnio zakupiłam mieszkanie w Rumi za pośrednictwem Biura... Żaneta