Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług Biura (2) W 2008 r. za pośrednictwem Biura kupiłem mieszkanie. Biuro było obecne przy... Tadeusz Gierdziejewski Jestem bardzo zadowolona (1) W tym roku w lipcu razem z mężem skorzystalismy z usług tej firmy, mimo... bardzo zadowolona mieszkanka Sop Firma godna polecenia. (1) Praca Agencji Nieruchomości" Słowik" jest profesjonalna, kompetena i... H.Dec
Super obsługa (1) Moge polecić skorzystanie z usług tej firmy. Udało nam się sprzedać... Jan Szmidt polecam (1) Polecam współpracę z firmą. Korzystałem z pomocy pana Macieja z oddziału... Nowy posiadacz własnego M polecam (1) Pod koniec wakacji zakupiłam mieszkanie w Gdańsku dzięki współpracy z biurem... kasia_gorzów Super szybka i pomocna obsługa (2) Dałem do sprzedania mieszkanie w maju. Oferta szybko została opracowana i... Piotr POSitive (1) Polecam wszystkim. Uczciwy pośrednik. Grzegorz Pan Mariusz Westfal (1) Pan Mariusz, profesjonalista, polecam. Zadowolony Klient Slowik Nieruchomosci (1) Jako klient Slowik Nieruchomosci Jestem bardzo zadowolony z obslugi... Dariusz Stachyra polecam (1) Ostatnio kupiłam mieszkanie korzystając z usług tej firmy i BARDZO POLECAM,... Monika z Gdańska Polecam (1) miła i fachowa pomoc w wynajęciu mieszkania, elastyczne dopasowanie się do... Hanna Szlacheta Dla mnie bardzo profesjonalnie! (1) Trafiłem do biura za posrednictwem oferty w internecie. Szukałem magazynu dla... Tomek pelen profesjonalizm (1) Szukalem pilnie mieszkania w Gdansku i zglosilem sie do Libry. Otrzymalem... Adam Świetna współpraca! (1) Do firmy Libra Nieruchomości trafiłam przez przypadek i w sumie bez... Magda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bogata oferta nieruchomości, a przede... Ewa Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie ... (1) Polecam agencję nieruchomości "Cebulscy Nieruchomości". Zakupiłem małe... Jarek POLECAM !!!! (2) Z BIUREM NIERUCHOMOŚCI "IMMOBILA" - SOPOT, WSPÓŁPRACOWAŁAM KILKA LAT. ZA... EWA WATSON Fantastycznie solidna i profesjonalna usługa . (1) Po telefonicznym kontakcie i wyrażeniu naszych oczekiwań ,w umówionym... Barbara i Ryszard Kowalscy dot. wynajmu (2) Pośredniczą wynajmem mieszkania przy ul. świętojańskiej 59/3 w Gdyni (po... ewelina