dobry lokal - polecam (1) bardzo fajny kameralny lokal, dziewczyny mile, jest miejsce dla palących.... jestemSam Sebastian w Bodedze (1) Super atmosfera wyjatkowe drinki i wspanialy wystruj ;) Sebastian rewelka (1) www.eafrodyta.pl tam ją znalazłem maiss
polecam (1) Piekne dziewczyny szczegolnie dwie blondi ania i angela polecam ten klub mila... alexz Dobry klubik (1) Ogólnie polecam, ten klub bywam tam często, pięknie pod lasem położony pod... Jarek Spoko (1) Fajny wystrój dobra muzyka dziewczyny są śliczne czasami jest ich mało... Krzysiek totalna tragedia (2) Jeden z najgorszych tego typu lokali w 3miescie. Lepiej zostac w domu. polskaparanoja Bardzo fajne dziewczyny. (3) Niezły klimat, fajne dziewczyny. Ceny mogłyby być nieco niższe, ale w sumie... Jurek Tragedia!!!!!!! (3) Wystrój ok, cieć w porządku, ale dziewczyny porażka, leniwe jak cholera, po... joker KEIN Service wurde abgewiesen (1) Sehr unfreundliche Mitarbeiterin an der Eingangstür. Schulze polecam ! (1) Fajny lokal, dziewczyny nie nachalne, jest ok. Mogło by być więcej panienek. Paweł pani Asia (2) ostatnio korzystałem z usług pani Asi.Przyznam że se troche zawiodłem... Michał 30 Pani Luba... (3) Pierwszy raz byłem w tym miejscu i się nie zawiodłem... Luba to piękna... Misio super (1) Sa nowe dziewczyny bardzo mile,wspominam bardzo dobrze,polecam. kot Extra! (1) Natasza. Takiej figury i ciała dawno nie widziałem, z wrażenia zapomniałem że... gość żeczywiscie warto (1) Po przeczytaniu opini postanowiłem odwiedzić te panie. Wziąłem opcje duet w... Karol Super (1) Najlepsza jest Roxi,byłem u niej kilka razy i bede chodził nadal,jest warta... Waldek nowa Nicol (1) Bylem tam po raz pierwszy jest tam niezwykle urokliwa młodziutka Nikol, ma... anonim Noe - opinia (1) Zdaża się, że ciężko znaleźć tam fajną dziewczynę, ale częściej jest tam ich... Noe opinia Arek (1) odwiedzilem Anie. Dziewczyna rewelacyjna o nienagannych ksztaltach mila i... Arek