Horst - ocena (1) Suuuuper!!!! genial ind geil! Horst Williams - ocena (1) Super Night Club. Williams agencja towarzyska pan dla pana (1) Witam czy w trójmieście jest agencja towarzyska pan dla pana PILNE dd
Panie super (1) bardzo miło spędzony czas .uczciwe i miłe /polecam PAN X zapraszam polecam warto (1) Dyskrecja gwarantowana dla kazdego Pana -wyszlismy zadowoleni wytanczeni... radRob porażka za duża kase lata swietnosci mineły (1) Byłem jeszcze w starej i w nowej bodedze ceny szok wyboru brak wystrój brak słów prezes super obsługa i nie okradaja polecam (1) jestem zadowolony bywam czesto ,serecznie polecam adam super!!! (2) panowie polecam!!!dwie pięknie polki które zabrały mnie ze sobą na... robert Opinia (3) LOKAL BARDZO BRUDNY I DOSLOWNIE SMIERDZACY,DZIEWCZYNY W STARSZYM WIEKU NIZ... Lech Zaplacilem a usluga his miala miejsca (1) Zaplacilem przy barze 300 swoja droga sporo jak za 1h w pokoju dziewczyna... Slawek Bodega porazka (1) Bylem w tym lokalu znajomymi w Bodedze pierwszy raz wczesniej bywalismy w... Wojtek jest ok (1) dla mnie ok. nie widzialem zeby bylo tak brudno.i zeby dziewczyny byly... artur Fajny lokal (1) Polecam, bardzo miły lokal fajne dziewczyny no a BARMANKI jakby... Robert nie warto (1) zal!!!! nie wroce juz wcale. lokal na niskim poziomie.barmanka ma sie za nie... artur Piotrek - opinia (1) Bardzo klimatycznie. Istotnie nie ma nadmiernej ilości dziewczyn, ale za to... Piotrek A - opinia (1) Fajnie pokoje odnowione A francja elegancja (1) Witam, czy byliście ostatnio w Vegasie? Byłem w weekend i doznałem szoku... Marek szok!!! (2) Barmanka nie z tej ziemi. Prosze o drinka.dostaje czyste whisky. Brak... andrzej fajny lokal (1) kto szuka spokoju, ciszy i wytchnienia od codziennosci w towarzystwie... krzysiu POLECAM . (2) Super klub, dobre dupeczki, ceny nawet tez okej. ogolnie dobra atmosferka. czarny