Noe - opinia (1) Zdaża się, że ciężko znaleźć tam fajną dziewczynę, ale częściej jest tam ich... Noe opinia Arek (1) odwiedzilem Anie. Dziewczyna rewelacyjna o nienagannych ksztaltach mila i... Arek Piotr - opinia (1) Popieram, Ala jest super;) Tylko czemu nie chce się tym pięknym ciałkiem... Piotr
Andrzej - opinia (1) Witam, ostatnio byłem w lokalu u Alicji. Do dzisiaj jestem pod wrażeniem.... Andrzej wspaniałe dziewczyny, wanessa i dziewczyna która tańczy w poniedziałki ( chyba alicja ) pierwszklasa (1) wspaniałe dziewczyny, wanessa i dziewczyna która tańczy w poniedziałki (... joedoe4u fajne miejsce (1) Lokal dość mały, kameralny, ciemno... Jak wcześniej czytałem różne są opinie-... K. Nie pierwszy raz i nie ostatni (1) Bardzo miło wspominam czas, który tam spędziłem, a lubię się bawić na całego... Marcin słabiutko (1) Nie było na czym oka zawiesić.. max TRAGEDIA (1) Zdecydowanie odradzam!! Poziom świadczonych usług jest żenujący do tego... max Raczej słabo (1) Było nas trzech, jeden z nas poszedł do pokoju a nam nie przypadla zadna do... max Ocena super klubu (1) Witam państwa serdecznie. Rewelacyjny nocny klub. Bardzo mili ludzie.... Błaszkowski Mikołaj Całkiem przyjemnie. (1) Szału nie ma, ale można miło spędzić czas. Drinki drogie, ale czasem warto... Kazik