Agnieszka - ocena
Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami z sesji zdjęciowej, którą zrobiłam z Moniką. To była prawdziwa przyjemność! Od samego początku poczułam się przy niej wyjątkowo komfortowo i naturalnie, co miało ogromny wpływ na całą atmosferę. Monika ma niesamowity dar uchwycenia najpiękniejszych momentów i emocji, a jej ciepłe i pełne zrozumienia podejście sprawia, że sesja staje się prawdziwą przyjemnością.
Efekty jej pracy są po prostu zachwycające zdjęcia, które otrzymałam, są pełne delikatności, piękna i prawdziwego ciepła. Czuję, że na każdym z nich uchwyciła mnie w najpiękniejszy sposób, a cały proces był pełen pozytywnej energii. Jeśli szukacie osoby, która potrafi sprawić, by sesja była zarówno profesjonalna, jak i pełna radości, to serdecznie polecam Monikę! To była prawdziwa przyjemność współpracować z nią.
Efekty jej pracy są po prostu zachwycające zdjęcia, które otrzymałam, są pełne delikatności, piękna i prawdziwego ciepła. Czuję, że na każdym z nich uchwyciła mnie w najpiękniejszy sposób, a cały proces był pełen pozytywnej energii. Jeśli szukacie osoby, która potrafi sprawić, by sesja była zarówno profesjonalna, jak i pełna radości, to serdecznie polecam Monikę! To była prawdziwa przyjemność współpracować z nią.