Akademia Ateneum

Szkoły wyższe

Gdańsk, 3 Maja 25A

Zaświadczenie (1) Witam. Otrzymuję rentę rodzinną z ZUSu, który ostatnio przysłał mi pismo,... Nika Opłaty dodatkowe (2) Witam, chciałabym się dowiedzieć, jak to wygląda z opłatami za egzaminy. Czy... emka Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka
Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra Europeistyka-studia II stopnia (2) Witam :) Czy na studiach II stopnia w Ateneum są obowiązkowe języki... Kandydat Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka Zapytanie (2) witam czy jest możliwość oplacenia 1 raty na miejscu? Czy muszę przelew robic? Jarek pytanie (2) mam pytanie w sprawie oplat. Na stronie szkoly jest napisane ze uczelnia nie... d44 pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka Zainteresowany. (2) Chcę studiować w Ateneum na studiach dziennych europeistykę. Na innych... paftom pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać czy na Dziennikarstwie i komunikacji... emi koszty dodatkowe (2) mam pytanko ja wygladaja koszty np za egzaminy poprawkowe?? lub obrone... ooliwka Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać, czy można składać dokumenty na uczelnię od... Aneta ehh.. to Ateneum... (1) Witam! Ja już jestem absolwentką pedagogiki o specjalizacji resocjalizacja... eni_a Jeszcze słowo o językach (2) Witam! Interesuje mnie "dziennikarstwo i komunikacja społeczna", dlatego... Alicja krzesla (2) Odnośnie poruszonego jakże ważnego tematu tj- krzeseł:P Jestem z dziennych i... mentos moja opinia (2) pedagogika resocja:nauka:poziom ok dużo trzeba się uczyć jeśli ktoś myśli... jolka