Akademia Ateneum

Szkoły wyższe

Gdańsk, 3 Maja 25A

Uwielbiam moja szkołę !!!! (1) Już kilka latek spędziłam w Ateneum i mówiąc szczerze czuję się w niej jak w... studentka Proszę o odp.... (2) Mam zamiar w tym roku zlozyc dokumenty na filologie ang. mialam mature kilka... kobieta student - opinia (3) Chodziłem do Ateneum 5 lat (licencjat dziennie, mgr zaocznie) cóż- poziom... student
Polecam Ateneum (3) Polecam Ateneum,Ci ktorzy pisza negatywne opinie powinni byc bardziej... Studenkaaa Grzegorz - opinia (4) Ateneum to szkoła godna polecenia. Panuje w niej miła atmosfera stworzona... Grzegorz Rozczarowana (4) Drugi rok i jestem rozczarowana właściwie prawie wszystkim. Kompetentnych... Studentka Krystyna - opinia (1) Polecam Szkołę Wyższą Ateneum w Gdańsku. Jest uczelnią bardzo przyjazną... Krystyna i tak i nie (1) ogólnie ocena 4-, zajęcia zawsze się odbywały ale część wykładowców zupełnie... absolwentka Zdecydowanie polecam (3) Ateneum Szkoła Wyższa spełniła wszystkie moje oczekiwania, wysoki poziom... beatricze Zdecydowanie nie polecam! (4) Rozczarowanie - postawą doktorów, postawą studentów (bynajmniej tych... jeszcze studentka Bardzo ZADOWOLONY!!! (1) Ukończyłem szkołę i nie!!! jestem rozczarowany. Zasadą studiowania jest... Grzegorz samorozwój dzięki ATENEUM (1) Na wstępie myślę że należy zadać sobie pytanie czego jako student czy... juszczak Maturzysta (4) Witam.Jestem tegorocznym maturzystom i chcialbym isc na Dziennikarstwo.Na UG... kjeerownik Polecam Ateneum (2) Witam! Uważam że Ateneum to jest bardzo dobra uczelnia, dla tego że przez... Paweł Jestem jeszcze studentką, sem VI Dziennikarstwo i Kommuniacja i jestem bardzo zadowolona (3) Z pewnością poziom tej uczelni utrzumują wykładowcy z UG i osoba rektora.... Studentka zaoczna nie dokońca zadowolona (1) w tym roku ukończylam studia na tej uczelni na kierunku Europeistyka. po 3... Bibi Gorąco polecam (1) Jestem studentką „Ateneum” i jestem bardzo zadowolona z wyboru... Studentka dzienna polecam (3) fajna szkoła, niezapomniany klimat, piwko na 16 piętrze,super ludzie na roku,... b polecam (1) Szkoła godna polecenia głównie ze względu na atmosfere :) tam do dziekanatu... pawel wesolo (4) Na uczelni jest napewno wesolo i mozna poznac fantastycznych ludzi :) , duzo... misia