Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Mariusz Górski - opinia (1) Witam, Oferta Akademi Operatorów w Gdyni w pełni spełniła moje oczekiwania... Mariusz Górski Artur - opinia (1) Pełen profesionalizm polecam serdecznie Artur Kamil - opinia (1) Pan Radosław bardzo konkretny człowiek. Przekazuje to co najważniejsze,... Kamil
Tomasz - opinia (1) Szybko. Z góry wiadomo kiedy będzie egzamin. Ogólnie OK. Tomasz Kuba - opinia (1) Polecam szkolenia! Bardzo profesjonalne podejście! Kuba Sylwester - opinia (1) Bardzo wysoki poziom szkolenia.Pan Radek z mega wiedzą i uśmiechem na twarzy... Sylwester TMA - opinia (1) szybko, sprawnie, elastycznie, kompleksowo TMA Adam - opinia (1) zgłosiłem się prywatnie do akademii operatorów ponieważ jako jedyni w całym... Adam Karol - opinia (1) Profesjonalne podejście do oferowanych usług Karol Jakub - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Świetny kontakt, przystępne ceny i bogata oferta kursów. Jakub to sem ja - opinia (1) pełna profeska tak teoria jak i praktyka to sem ja Zbyszek - opinia (1) Bardzo profesjonalna nauka.nie ma się czego obawiać wiadomo trzeba śię uczyć... Zbyszek Leszek Garwacki - opinia (1) Bardzo wysoki poziom szkolenia. Szkolenie spełniło moje oczekiwania w 100%.... Leszek Garwacki Michał Lamek - opinia (1) Bardzo fachowe podejście do szkolenia przez pracowników Akademii Operatów w... Michał Lamek Paweł - opinia (1) Dobrze zorganizowane, szybkie szkolenie. Sprawny egzamin. Polecam. Paweł Jakub - opinia (1) Szkolenie poszło sprawnie i bez problemów. Jakub Łukasz - opinia (1) Profesjonalnie podchodzą do szkoleń Łukasz Adrian - opinia (1) Polecam. Jeżeli będe potrzebowal wyrobić inne uprawnienia skorzystam ponownie. Adrian Operator - opinia (1) Szkoła Pana Radka to w stu procentach profesjonalna firma, po kursie w "... Operator Przemek - opinia (1) Polecam, po tym szkoleniu egzamin zdasz na pewno. Przemek