Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Maciek R. - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do każdego. Teoria opracowana... Maciek R. Kapi - opinia (1) Wzorowe szkolenie,bardzo mili prowadzacy którzy podchodzą do swojej pracy... Kapi Piotr Świerczek - opinia (1) Dobrze zorganizowane, szybkie szkolenie. Sprawny egzamin. Trudno do Was... Piotr Świerczek
Jacek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu Jacek Serhii Berman - opinia (1) Dobry jest nauczyciel.Polecam tom Akademia Serhii Berman Florian - opinia (1) Polecam... dobrze tłumaczy i dobra atmosfera na wykładach.. Florian Zbigniew - opinia (1) Polecam Akademię. Instruktorzy na wysokim poziomie. Zbigniew Władek - opinia (1) Bardzo polecam! Rzeczowo, szybko i na temat. Pełny profesjonalizm. Władek Dawid - opinia (1) Profesjonalnie, rzetelnie, sprawnie i bezpiecznie. Dawid Jarek - opinia (1) pełna fachowa i rzeczowa obsługa i szkolenie polecam Jarek wojciech - opinia (1) Polecam Akademię. Instruktorzy na wysokim poziomie. wojciech Jarek - opinia (1) Wszystko tak jak powinno być. Szybko i na temat. Jarek Marcin - opinia (1) To mój drugi kurs i po raz kolejny pełen profesjonalizm. Polecam Marcin Zdzisław - opinia (1) Polecam!!! Wszystko super!!!!! Miła atmosfera Profesjonaliści w każdym calu!!! Zdzisław Krzy - opinia (1) Kończyłem parę kursów ,bylem pod wrażeniem zaangażowanie właściciela sposobu... Krzy Stanley240 - opinia (1) Wszystko zgodnie z opisem. Gorąco polecam. Stanley240 Kasia - opinia (1) Polecam 100%, profesjonalizm i bardzo szeroka wiedza, dużo zrozumiałam i się... Kasia Alex - opinia (1) super goraco polecam! fajna atmosfera Alex Tomasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ,kurs ,szkolenie pelen profesionalizm . Tomasz Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalny i rzetelny kurs. Krzysztof