Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Artur Dobrowolski - opinia (1) Profesjonalnie podejście, szybki czas realizacji, i przede wszystkim solidne... Artur Dobrowolski Mariusz - opinia (1) Super kurs. Polecam szkolenia Pana Radosława !!! Mariusz Łukasz - opinia (1) Super szybko konkretnie i sprawnie Łukasz
Darek - opinia (1) Szczerze mówiąc nic dodać nic ująć pełen profesjonalizm naprawdę firma godna... Darek Marek Leszczyński - opinia (1) Miałem wielka przyjemność skorzystać z usług tej Akademii. Pan Radek posiada... Marek Leszczyński Piotr - opinia (1) Byłem bardzo zadowolony z żetelnego i bardzo profesjonalnego szkolenia brawo Piotr JG - opinia (1) Jest wszystko co trzeba żeby się dobrze przygotować do egzaminu i go zdać.... JG Paulina kategoria IK - opinia (1) Polecam Akademię Operatorów "Sztaplarek i BHP". Profesjonalne podejście osób... Paulina kategoria IK Rafał Wittstock - opinia (1) Polecam pana Radka bardzo solidna nauka Rafał Wittstock XANACodeLyoko - opinia (1) Dogodne godziny spotkań, nie wkraczające w czas pracy. XANACodeLyoko Marcin - opinia (1) Zajęcia prowadzone bardzo rzetelnie i tematycznie.Miła atmosfera na zajęciach... Marcin Edmund Karwowski - opinia (1) Jestem zadowolony ze szkolenia i materiałów otrzymanych od Państwa.Miło i... Edmund Karwowski Kamil - opinia (1) Gorąco Polecam, fachowe podejście !! Kamil Michał C. - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem dzieki rzetelnej wiedzy teoretycznej i praktycznej... Michał C. Mariusz Dąbrowski - opinia (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w lutym bieżącego roku w szkoleniu... Mariusz Dąbrowski Kursantka - opinia (2) Cały kurs przebiegł szybko, sprawnie i bez najmniejszych komplikacji. Egzamin... Kursantka II WJO (1) Polecam Pana Radka, profesjonalnie podchodzi do sprawy, zajęcia odbywają się... Patryk II WJO (1) Gorąco polecam wszystkim Akademię Operatorów w Gdyni! Dogodne terminy i... Rafał R. 1 WJO (1) Polecam kurs u Radka ,pełen profesjonalizm bardzo dobrze przygotowuje do... andrzej k. Najlepsza szkoła! (1) Polecam każdemu kto chce zdobyć konkretne uprawnienia. Rzetelny wykładowca... Pan Lis