Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

IIWJO (1) Pelna profeska. Polecam w 100%. Ilona Wózki widłowe (1) kolejny kurs w Akademii przeszedł bez najmniejszych problemów. Przekazywana... Bomban Podesty (1) Miałem egzamin 24.06.2019, na podesty. Wszystko zaliczone pozytywnie, zarówno... Darek
Marcin - opinia (1) Polecam tę firmę termin egzaminu dopasuje pod ciebie jak wyjeżdżasz zagranicę. Marcin Kursy IIS suwnica (1) Dobrze przygotowuje do egzaminu. Nawet jak nie przekaże na wykładach to dane... Matt - opinia (1) Profesjonalnie i na wysokim poziomie. Polecam kurs operatora suwnic (1) Super wyszkolona kadra:) Mila atmosfera :) Serdecznie polecam:) inus szkolenie (1) Szkolenie na wózki oraz podesty przeprowadzone z pełnym profesjonalizmem co... Łukasz Kategoria II WJO (1) Szkolenie przeprowadzone przez Kamila mogę w 100% polecić,dobra atmosfera i... Karol II WJO (1) Polecam Akademie Operatorów , dobry kontakt ,dogodne terminy spotkań... Lukasz Profesjonalisci (1) Super fachowcy ,świetne podejście do kursanta i bardzo fajna atmosfera... Krzysztof IS Suwnica (1) Kurs przeprowadzony rzetelnie. Profesjonalne przekazywanie wiedzy zarówno... Ryszard Kurs na podesty ruchome IP (1) Nie wiem jak jest w innych ośrodkach ale tutaj to się nauczyłem i zdałem. Jak... Piotr Kałdowski Bajka (1) Zdane za pierwszym razem. Bardzo dobrze tłumaczy po prostu Profeska Mateo Warte polecenia (1) Zapłaciłem, Nauczyłem się , Zdałem Polecam.Bez nabijania w głowę... lesio Uprawnienia na operatora wózka widłowego Udt. (1) Rzetelnie i przystępnie wykladana wiedza przez dobrze wykwalifikowanego... Karol Kursy (1) Bardzo pozytywni ludzie i szkolenia pelen profezionalizm . Polecam John Pozytywny (1) Bardzo pozytywni ludzie. Alina Polecam (1) Zostałem dobrze i przygotowany do późniejszej pracy z wózkami widłowymi. nie mam konta Gorąco polecam ! (1) Byłam uczestniczka 2 kursów u Pana Radosława . Wiedza przekazywana w sposób... Paulina M