Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Gorąco Polecam (1) Bardzo fajny kurs. Zajęcia teoretyczne w pełni zrozumiałe, pan Radek wszystko... Adam Pełny profesjonalizm (1) Polecam wszystkim, którym zależy na zdobyciu uprawnień - sprawnie i w miłej... Paweł Akademia Operatorów (1) Jak najbardziej polecam ;D Szybko na temat i bezkonkurencyjnie .Pozdrawiam Paric
Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam, kurs robi sie na prawdę szybko i przyjemnie. Instruktor... Pawel Akademia Operatorów (1) Serdecznie polecam Akademie Operatorów "Sztaplarek i BHP". Rzetelne podejście... Damian Wiczkowski Polecam. (1) Szczerze polecam, materiały pro, podejście pro, praktyka jak najbardziej... Marcin D. HDS / I WJO (1) Bardzo dobra i konkretna firma, szkolenia konkretne z dużą ilością materiałów... Łukasz Kieszkowski Zdecydowanie polecam (1) Do Akademii trafiłem z polecenia kolegi. Uważam, że lepiej trafić nie można.... Krzysiek KURS NA WÓZKI WIDŁOWE (1) Bardzo polecam!!! Zdawałem kurs na wózki widłowe w AKADEMII OPERATORÓW,... KRYSTIAN Operator suwnicy (1) Szybkie, zrozumiałe szkolenia,dobrze przygotowuja do egzaminow. Polecam Krzysztof Super! (1) Jestem zadowolony, elastycznosc i profesjonalizm :) 1WJO Akademia Operatorów (1) Polecam uslugi 'Sztaplarek'. Pelen profesjonalizm, zajecia nie sa nudne.... Szymon Kurs IS z egzaminem UDT (1) Polecam na 100% Akademia Operatorów. W szkoleniu wziąłem udział z polecenia... Krzysiek szkolenia (1) polecam naprawde miła atmosfera i konkretne szkolenia teoretyczne oraz... lysy Kurs na operatora podestów ruchomych (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Zapisałem się już na następny kurs tym razem... Marcin Rosołowski Wzorowe szkolenie (1) Akademia Operatorow zasluguje na najwyzsza ocene. Wzorowe przygotowanie pod... Pawel Gzik Akademia Operatorów (1) Witam. Super atmosfera! Super sprzęt, nowoczesna sala wykładowa. Polecam w... Darek Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam. Elastyczne godziny... Tomasz Polecam (1) Zwięźle i na temat o BHP, przepisach, Teoria wyłożona " z jajem". Sprzęt w... Eliasz polecam każdemu (1) kurs idzie szybko i sprawnie, obsługa wporządku. piotrek