Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Polecam! (1) Super atmosfera, fachowo podana wiedza ;) Patryk Sieradzki Naprawdę warto! (1) Polecam w 100% jesli chcecie zrobic kurs po którym zyskacie... Michał Łyjak Kurs na operatora suwnic (1) Polecam! Kurs prowadzony rzetelnie i z dobrym humorem. Ceny konkurencyjne.... Rafał
Polecam!!!!!!!!!!!! (1) Kurs prowadzony bardzo rzetelnie, Pan Radek każdemu wszystko tłumaczy jasno i... Anita Akademia (1) Można polecić, i wstydu się nie najesz... Szybko oraz skutecznie za całkiem... Voyt'ek Jestem bardzo zadowoona (1) Skorzystałam z oferty i zrobiłam sobie uprawnienia na wózki widłowe i... Irenka Kurs Sztaplarek (1) Jestem bardzo zadowolony przebiegiem kursu.Bardzo miły kontakt z... Waldek Warda Wózki widłowe (1) Jestem bardzo zadowolony. Wykład jak i część praktyczna prowadzone rzetelnie.... Szymon RZECZOWO I KONKRETNIE !!! (1) Polecam każdemu niezdecydowanemu, nie zawiedzie się ! :) Dawid polecam (1) polecam,jestem bardzo zadowolony Tomek Profesjonalnie (1) Szybko, profesjonalnie i na temat. Waldemar Polaszek Kurs wózków widłowych (1) Polecam każdemu kto planuje a jeszcze się nie zdecydował. Wszystko... Asterothis Wózki widłowe (1) Szkolenie przeprowadzone szybko sprawnie i profesjonalnie. W piątek telefon i... Kuba Wszystko tak jak powinno być! (1) Gorąco polecam Akademię Operatorów "Sztaplarek" jeżeli chcecie zrobić kursy... Paweł Kurs HDS (1) Polecam wszystkim.Miła atmosfera.Wiedza oraz nauka praktyczna przekazywana w... Marcin z Gdyni Żurawie Samojezdne - polecam (1) Miła atmosfera, fachowa wiedza, dobry humor. Egzamin zdany bez najmniejszych... Ryszard kurs na wózki (1) Kurs przeprowadzony fachowo i solidnie. Dobrze przygotowane materiały i miła... Darek Kurs na HDS i Suwnicę (1) Polecam. Dobra atmosfera, dobre materiały i bez ścisku na zajęciach Radek Kurs na żurawie i podesty (1) Polecam kursu w firmie. Konkretnie rzeczowo. Egzamin UDT zaliczony bez... Ernest Kurs operatorow wozkow jezdnych (1) Terminowo, rzeczowo, konkretnie. Stosowny nacisk na bezpieczenstwo. Ryszard Radomski