Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

operator wózków widłowych i hds (1) Robiłem u nich kurs na wózki i hds-a. Generalnie od razu zaskoczyli mnie... Michał operator suwnicy (1) Polecam firme "Akademia Operatorow". Naprawde warto! Szybko, tanio i... Radek kurs na wózki widłowe Gdynia (4) Polecam kurs na wózki widłowe Gdynia. Facet jest spoko. Robi tanio i fajnie Andrzej
GENIALNIE (1) Po prostu genialnie. Firma dwóch Radków - jeden od teorii, drugi od praktyki.... Igor Kurs na żuraw przenośny (1) Polecam!!!! Kurs jest prowadzony profesjonalnie ,Pan Radek jest wymagający... Arek Kurs hds (1) Jestem bezpośrednio po zdanym egzaminie na hds! Jestem zadowolony i polecam... JANEK Kurs HDS i wóżki jezdniowe - POLECAM !!! (1) Na przełomie roku robiłem oba te kursy u p. Radka (Akademia Sztaplarek)... Sławek Kurs HDS (1) Profesjonalne szkolenie, konkretna wiedza. Fachowe materiały, mała grupa... Piotr M Serdecznie Polecam (1) Panstwu, Akademie Operatorow Sztaplarek i BHP Pana Radka;) Wlasncie co... Zbigniew J. Pryczek Polecam (1) Polecam Ja Wózki widłowe (1) Konkretne i treściwe szkolenie pozwalajace sie sporo nauczyc przy luznej... Rysiek REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo niska cena,miła i rzeczowa obsługa instruktora,pana Radka.Fachowe... Radosław Tymanowski Wózkowi mentorzy ;) (1) Bardzo solidnie, zorganizowanie i ogólne podejście do nauczania jak i wiedza... ;) Kurs na wózek widłowy Gdynia, HDS, Suwnice i podesty (1) Polecam jak najbardziej korzystałem z tych szkoleń. Wózki i HDS-a i podest... Radek Firma godna polecenia. (1) Szkolenie, teoretyczne i praktyczne na wysokim poziomie, prowadzone... Piotr B. wózki jezdniowe (1) Jeżeli chcesz zdobyć uprawnienia na wózki jezdniowe to to jesto to szybko,... Michał Kurs (1) Bardzo fajnie,solidnie i dobra atmosfera. Polecam Krzysiek najtaniej na pomorzu i bez lipy (1) szybki i konkretny kurs, rzeczowo i bez naciągania na zbędne koszty jak... michał d. polecam,szybko i profesjonalnie (1) szkolenia konkretne i bez zbędnych ceregieli ,fachowo i na temat-polecam. Grzegorz.L Kurs HDS (1) Robiłem szkolenie operatora żurawi i podestów ruchomych wszystkich typów.... Piotr