Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

polecam każdemu (1) bardzo podobał mi się kurs na wózki w tej firmie szkoleniowej pan kamil który... ja Spoko opcja (1) Kurs idzie szybko i sprawnie. Sprzęt śmiga, a obsługa bardzo w porządku. Miriam I P - Podesty / I S - Suwnica / I WJO - Wózki widłowe (1) Do Pana Radka " Akademia Operatorów Sztaplarek " trafiłem z polecenia osób... Mirek
Bardzo dobry kurs (1) Serdecznie polecam kursy w Sztaplarek i BHP. To doskonały wybór, jeśli ktoś... Halinka opinia (1) Polecam szczerze i gorąco szkolenia w Akademii Operatorów "Sztaplarek i... Grzegorz Operator Ładowarki (1) Polecam wszystkich szkolenia w akademii,poziom szkolenia, materiały, zajęcia... Bogdan Kursy: IS, IWJO (1) Polecam. W tej firmie spotkałem się z instruktorami posiadającymi b. wysokie... jacek ll Ż - żuraw samojezdny, żuraw przenośny (1) W Akademii Operatorów "Sztaplarek i BHP" robiłem dwa kursy na Żurawie... Bartosz I S; I P; I WJO; II Ż; piły; hakowy-poddźwigowy (1) Witam , wszystkie te kursy zdałem bez większego problemu, ale tylko dzięki... Grzesiek polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim szkolenie w tej właśnie firmie, wiele można się... Mateusz Super kurs (1) Polecam jak najbardziej, profesjonalna ekipa pan Radek i pan Kamil, świetny... Piotr Polecam (1) Polecam. Materiały dydaktyczne na kursie pozwalają biegle opanować wiedzę.... Jarek Cały wykład super! (2) Ciekawe prowadzenie zajęć , nie ma owijania w bawełne ( mówienie prosto z... Paweł szkolenie na suwnice (2) Polecam szkolenie w Akademi Operatorów. Szkolenie i egzamin wspominam bardzo... Piotr pozytyw (1) Polecam wszystkim, fachowe szkolenia, mila atmosfeta. Polecam tomek pozytywnie (1) Polecam osobom zainteresowanym, dobra i mila atmosfera, wykwalifikowana i... Rys Szczerze polecam! (1) Wszyscy poprzednicy tak dobrze opisali to szkolenie, że ciężko mi coś więcej... Oskar polecam nie zdecydowanym (1) Polecam szkolenia w tej firmie. Dobrzy wykładowcy, tłumaczą jak trzeba. Szef... Konrad Monika - opinia (1) Pan Radek to konkretny gosc.Duzo mozna sie od niego nauczyc.Zajecia to nie... Monika HDS (1) kurs na hds prowadzony profesjonalnie, wykładowca wie o czym mówi i umie to... Paweł