Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Polecam (1) Krótko i na temat bez zbędnej pierdologi,konkretnie i zawodowo:} Polecam... Wojtek Pytanie (2) A jakie dokumenty są wydawane na wózki,czy po tym kursie mogę spokojnie być... elf Jednym słowem ---> POLECAM (1) Kurs przeprowadzony profesjonalnie i w świetnej atmosferze. Zarówno część... Piotr
kurs hakowego (1) Polecam wszystkim Radka Haluniewicza...gosc konkretnie uczy i wpaja wiedze co... sylw84 FENOMENALNY KURS! (1) Bardzo interesujący wykład, prosto, przejrzyście, bez zbędnego owijania,... kaszlak Kurs na wózki (1) Polecam wszystkim. Miła atmosfera i profesjonalne podejście Michał kurs na wózki (1) było świetnie myślałem że to trudne jezdzic widlakiem i sie myliłem.Dobry... klaus super (1) bardzo dobre szkolenie, szybko, profesjonalnie. prowadzone w bardzo... paulist kurs na wózki widłowe (1) ja również polecam. Jeździłem z Wejherowa i byłem z kolegą z Pucka. Opłacało... Michał Jednym słowem są Zajebiści ! (1) Co tu dużo pisać tak jak w nagłówku, szkolenie bez jakich kolwiek problemów,... Kamil Gdańsk SZKOŁA GODNA POLCENIA (1) WITAM PROWADZE FIRME TRANSPOROWO-USŁUGOWĄ POLECAM SZKOLENIA W TEJ SZKOLE... PPHU ZAWADZKI RADOSŁAW Pełen profesjonalizm. (1) Polecam profesjonalne przygotowanie do egzaminu w super atmosferze. Marcin Kartuzy szkolenie operator HDS (1) Polecam profesjonalne wykłady i materiały szkoleniowe nie jakaś ściema!! Miła... Jarek szybko łatwo i przyjemnie (1) polecam oferta idealna dla każdego Mateusz Szkolenie operatorów podnośników koszowych (1) Gorąco polecam !!! Szkolenie bardzo szczegółowe i konkretne. Bardzo dobre... Jarosław Jezusek Dawid (1) Jestem zadowolony , polecam wszystkim ; )) Dawid Robert - opinia (1) Polecam, miła fajna atmosfera i ciekawe podejście nauczania :) Robert Kolega Lonsdale - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Profesjonalnie podejście, miło i na luzie. Kolega Lonsdale Taran (1) Konkratnie , profesjonalnie . Jak najbardziej polecam :) Taran Adam - opinia (1) Wszystko OK, dobra atmosfera Adam