Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Łukasz - opinia (1) Gorąco polecam Akademie Operatorów w Gdyni! Najlepszy tego typu ośrodek... Łukasz Alex - opinia (1) Było super. Szybko i dokładnie wszystko było wytłumaczone. Alex Sebastian - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera na szkoleniu oraz bardzo fajny personel. Pozdrawiam .... Sebastian
Robert - opinia (1) Sala wykładowa do nauki teorii jak też sprzęt do zajęć praktycznych połączony... Robert Wiktor - opinia (1) Dobra organizacja, instruktorzy chętnie i z łatwością dzielą się wiedzą... Wiktor P - opinia (1) 100%polecenia ,profesjonalna obsługa P Adam - opinia (1) Pełen profesjonalizm pozdrawiam. Adam Tomek - opinia (1) Rzeczowo, zwięźle i na temat. Dogodne terminy szkoleń, dostępność materiałów... Tomek Marcin - opinia (1) Super profesjonalne podejście do klienta Marcin kadry "SIEĆ" - opinia (1) Kurs obsługi transportu bliskiego w kategorii IP, prowadzenie i egzamin super... kadry "SIEĆ" MarcinS - opinia (1) Doskonałe szkolenie, szczególnie część praktyczna. Można szybko nauczyć się... MarcinS Maciej Czujko - opinia (1) Jestem zadowolony, mimo ze nie zdałem za 1 razem przez moj własny błąd i... Maciej Czujko Krzysztof Górka - opinia (1) 4-te uprawnienia zrobione w Akademii Operatorów kolekcja rośnie :) Krzysztof Górka Tomek - opinia (1) Wszystko sprawnie i bez zbędnego zajęcia. Polecam Tomek Kasper - opinia (1) Wszystko w porządku. Wykłady profesjonalnie przeprowadzone. Wszystkie... Kasper Piotrek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki , egzamin zdany za pierwszym razem bez... Piotrek Łukasz - opinia (1) Niedawno ukończyłem szkolenie dla operatorów. Szkolenie przeprowadzone bardzo... Łukasz Piotr Leśkiewicz - opinia (1) W ostatnim okresie ukonczylem szkolenie dla operatorow. Mogę potwierdzić,... Piotr Leśkiewicz Michał Witliński - opinia (1) Bardzo profesjami kadra dydaktyczna. Można się przygotować do zawodu... Michał Witliński Adam - opinia (1) Fachowa obsługa pełen profesjonalizm. Adam