Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Mikołaj górskie - opinia (1) Podejście do klienta mają super pozdrawiam Mikołaj górskie Tomasz - opinia (1) miła obsługa, szkolenie przeprowadzono bardzo profesjonalnie Tomasz Damian Ż - opinia (1) Witam z tej strony Damian Ż Akademia Operatorów w Gdyni bardzo fajna... Damian Ż
MB - opinia (1) Konkretne szkolenie (na wózki widłowe), super przygotowane materiały,... MB Zbigniew - opinia (1) Bardzo dobrze prowadzone szkolenie pod kątem egzaminu. Polecam wszystkim. Zbigniew Patryk - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Termin cena, jakość szkolenia i egzaminu... Patryk WujaPatryk - opinia (1) Polecam serdecznie, profesjonalna obsługa, kurs w formie przygotowującej nie... WujaPatryk Druid - opinia (1) Na 100% polecam będziecie zadowoleni.Dzięki za kurs i pozdrawiam. Druid Zbigniew - opinia (1) Chodziłem na kurs i zdałem materiały szkoleniowe Ok.mila atmosfera polecam . Zbigniew Bartłomiej B - opinia (1) Polecam tą szkołę. Dobrze przygotowali do egzaminu Bartłomiej B Bartłomiej B - opinia (1) Bardzo fajnie przeprowadzone szkolenie. Dobra cena i pełen profesjonalizm Bartłomiej B Bull-trans - opinia (1) Wszystko zorganizowane profesjonalnie w przemiłej atmosferze. Zdecydowanie... Bull-trans Waldemar R. - opinia (1) Doskonały sposób prowadzenia szkolenia teoretycznego jak i praktycznego. W... Waldemar R. Radek - opinia (1) Fachowo i bez żadnych problemów. Polecam. Radek Dawid - opinia (1) Jestem zadowolony z kursu. Polecam zainteresowanym :-) Dawid Paweł - opinia (1) Część teoretyczna, jak i praktyczna kursu dają przy dobrym zaangażowaniu 100%... Paweł Ewa - opinia (1) Bardzo pomocna i kompetentna kadra. Dobrze prowadzone szkolenie. Oczywiście... Ewa Beata R - opinia (1) Kursy prowadzone rzetelnie i skutecznie, wysoka zdawalność. Prowadzący z dużą... Beata R Piotr F. - opinia (1) Fachowość i kompetencje prowadzących. Przyjazna atmosfera. Piotr F. Damian - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Damian