Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Przemysław K. - ocena (1) Świetne szkolenia , kompleksowo przygotowujące do obsługi wózka. Tak jak... Przemysław K. Jacek - ocena (1) Szkolenie bardzo szczegółowe i konkretne . Polecam ! Jacek Dmytro Tymoshchuk - ocena (1) W dniu dzisiejszym zdaliśmy my z moją żoną egzamin na operatora żurawia... Dmytro Tymoshchuk
Marta - ocena (1) Super nauczycieli!!! W dniu dzisiejszym zdaliśmy egzamin na operatora żurawia... Marta Oskar - ocena (1) Bardzo przyjemne przygotowywania , zero stresowe Oskar Kamil - ocena (1) Ośrodek godny polecenia Kamil Super - ocena (1) Wszystko mi się podobało, polecam!!! Super Michał - ocena (1) Pan Radek to co trzeba wytłumaczył i pomógł. Polecam Michał Marek Irek - ocena (1) Bardzo polecam. Świetny szkolenowiec. Bardzo dobrze przygotowane materiały i... Marek Irek Mateusz - ocena (1) Nie ma lepszej szkoły jazdy ! Mateusz Andrii Podhaiko - ocena (1) Bardzo polecam Akademię operatorów w Gdynię Andrii Podhaiko Jacek Kakareko - ocena (1) Zrobiłem uprawnienia na wózki jezdniowe wyższej kategorii oraz na suwnice... Jacek Kakareko Martyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wsparcie ze strony Pań z biura oraz Właściciela, Pana... Martyna henryk tadmar - ocena (1) Radek jest profesjonalistą i znakomitym wykładowcą. Przygotował nas do... henryk tadmar R - ocena (1) Wszystko OK ! Polecam R Damian Tyczyński - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Kurs na żurawie samojezdne Polecam Damian Tyczyński Piotr - opinia (1) Profesjonalne szkolenie przyszłych operatorów. Teoria jak i praktyka na... Piotr gosia k. - opinia (1) Polecam szkolenia prowadzone przez instruktorów , dobrze wszystko spokojnie... gosia k. Klaudiusz Lisius - opinia (1) Najlepszy kurs. Klaudiusz Lisius Jacek - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm. Jacek