Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Bartosz Borawski - ocena (1) Ogrom wiedzy, prosty przekaz wiedzy, czas zajęć teoretycznych i praktycznych... Bartosz Borawski Dmytro Chyrykyn - ocena (1) Dobra praktyka i teoria! Polecam! Dmytro Chyrykyn vector - ocena (1) Pełny profesjonalizm, zajęcia w ogóle nie kolidowały z pracą, pomoc na każdym... vector
Agata - ocena (1) Kurs odbywałam na suwnice szczerze gorąco polecam naukę u Pana Radka świetna... Agata Roman Pasternacki - ocena (1) W marcu 2024 przeszedłem kurs na wózki kontenerowe zakończony pomyślnym... Roman Pasternacki MM - ocena (1) profesjonalne podejście do tematu. rzeczowe przedstawienke zagadnienia w... MM Jakub - ocena (1) Wszystko przebiegło bezproblemowo, instruktor konkretny, przekaże wiedzę i... Jakub Piotr - ocena (1) Bardzo sprawnie i skutecznie przeprowadzone szkolenie - prowadzący potrafi... Piotr Przemek - ocena (1) Bardzo dobre podejście do kursanta Mega empatia. Wszystko w trakcie trwania... Przemek Krzysztof - ocena (1) Super, instruktor miły i mega pomocny, polecam kazdemu kto chce zacząć... Krzysztof Kamil Żbikowski - ocena (1) Szkolenie bardzo sprawne, teoria przekazana umiejętnie, praktyka poza małymi... Kamil Żbikowski Krystian - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i zdanie za pierwszym podejściem Krystian Bartek Sz - ocena (1) Szkolenie pełen profesjonalizm obsługa na 6 . Polecam w 100% Akademie... Bartek Sz Bogdan Sz. - ocena (1) Bardzo profesjonalnie poprowadzony kurs przez Pana Radosława. Wykłady... Bogdan Sz. Anna - ocena (1) Świetna organizacja i cale szkolenie, efektywne! Polecam Anna Piotr - ocena (1) Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie. Materiały dostępne w elektronicznej.... Piotr Adam - ocena (1) Merytorycznie, konkretnie, bez tracenia czasu na opowieści z życia. Całe... Adam Marcin - ocena (1) Nauka w Akademii to była czysta przyjemność wszystko dzięki... Marcin Paweł - ocena (1) 10/10 Super szkolenie po którym egzamin zaliczony z zamkniętymi oczami! Paweł Arkadiusz Witkowski - ocena (1) Robiłem w Akademii kurs na podesty ruchome i suwnice. Zdałem beż żadnego... Arkadiusz Witkowski