Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Łukasz - opinia (1) Super kurs, miło i fajnie wszystko się udało Łukasz Sławomir - opinia (1) Super jakość, duża profesjonalność Elastyczny grafik Szczerze polecam Sławomir Arkadiusz - opinia (1) profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera i rzetelnie przekazana... Arkadiusz
Błażej - opinia (1) Ok wszystko polecam. Błażej Grzegorz - opinia (1) Super szkoleniowiec. The Best. Grzegorz Waldi - opinia (1) Pełen profesjonalizm , świetna kadra i przystępne ceny - polecam Waldi Radosław Gruszka - opinia (1) Profesjonalny i konkretny kurs Radosław Gruszka Aleksandra - opinia (1) Na kursie bardzo mi się podobało świetni instruktorzy i okazja poznać nowych... Aleksandra B. - opinia (1) Profesjonalne podejście do kursantów, dogodne terminy, fachową obsługa.... B. Darek - opinia (1) Bardzo sprawna, kompetentna obsługa. Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie... Darek Krzychu - opinia (1) Mega świetny instruktor, konkretnie i do rzeczy. Polecam Krzychu MW - opinia (1) Szkolenie odbywa się w dogodnych godzinach dla osób pracujących i w dobrze... MW MikolajD - opinia (1) Bardzo profesjonalne szkolenie i przygotowanie do egzaminu! Serdecznie Polecam! MikolajD Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm i fachowa nauka teoretyczna jak i praktyczna Krzysztof Hubert - opinia (1) Witam Pełen profesjonalizm, rewelacyjna obsługa. Super jakość uczenia.... Hubert Krzysztof - opinia (1) Super podejście. Szybko i bez problemów. Krzysztof Lukash Krzywy - opinia (1) Robiłem w Akademii Operatorów 2 kursy(HDS&IWJO) w tym roku. Od samego... Lukash Krzywy Marcin S. - opinia (1) Jestem zadowolony z ukończenia kursu. Zajęcia przeprowadzone w przystępny... Marcin S. Adrian - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i super kontakt Adrian Jurecki - opinia (1) Konkret, co potrzebowałem to dostałem, kosztuje, ale za naukę się płaci,... Jurecki