Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Bruno - ocena (1) Super instruktorzy i sposób przekazywania wiedzy !! Na bank wrócę żeby... Bruno Wiktor - ocena (1) Zajęcia są prowadzone w fajnej atmosferze. Pan Radosław jest fachowcem w... Wiktor Patryk - ocena (1) Egzamin na suwnicę zdany za pierwszym podejściem Patryk
Robert Podrez - ocena (1) Szkolenie było ciekawe, aktywizujące, dostarczyło mi nowej wiedzy, którą... Robert Podrez Pawel - ocena (1) Duży profesjonalizm na pewno wrócę tam spowrotem Pawel Arek - ocena (1) Bardzo fajnie chodziło Się na szkolenie na podesty Pan Radek świetnie... Arek Bartosz - ocena (1) Witam historie z Akademia Operatorów zacząłem 6 lat temu robiłem 2 kategorie... Bartosz Kamil.K - ocena (1) Polecam bardzo fajnie poprowadzone zajęcia zgrabnie i szybko termin egzaminu Kamil.K Lukasz - ocena (1) Wszystko super, serdecznie polecam. Lukasz Sebastian - ocena (1) Bardzo sympatyczna i kompetentna kadra szkoląca, przekazująca zrozumiałym... Sebastian stefan - ocena (1) bardzo profesjonalna obsługa ze stron prowadzącego kurs stefan Bartek - ocena (1) Szczerze mogę polecić Akademię Operatorów. Kurs na Suwnice zdany za pierwszym... Bartek p.b. heliodor andrzej Ciemnoczolowskik - ocena (1) Polecam firmę i Właściciela. Duża pomoc i sprawne działanie. p.b. heliodor andrzej Ciemnoczo Bm - ocena (1) Szybko i konkretnie, polecam! Bm Pascal - ocena (1) Profesjonalne podejście, brak owijania w bawełnę. Wiedza przekazana w jasny,... Pascal Tomek.s - ocena (1) Bardzo dobrze i skutecznie przeprowadzone szkolenie. Miła atmosfera, dobrze i... Tomek.s Operator - ocena (1) Dobre i skuteczne przygotowanie, sprawnie przeprowadzony egzamin. Operator Sylwia - ocena (1) Bardzo dobra szkola dla operatorów. Można zrobic dużo godzin jazdy. Polecam Sylwia ZK - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i zdanie za pierwszym "podejściem"... ZK Denis - ocena (1) Przeszkolony do najwyższej kategorii. Nigdy wcześniej nie jeździłem takim... Denis