Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

Dawid - opinia (1) Najlepsza akademia. Wszystkim bardzo chętnie polecam Dawid Dami - opinia (1) Spoko, instruktor w porządku, wszystko na spokojnie, pomału, klimatycznie,... Dami Karolina - opinia (1) Profesjonalne szkolenie i świetna współpraca. Polecam Karolina
Adrian .K - opinia (1) Zwięźle i na temat. Polecam serdecznie Adrian .K Andrzej - opinia (1) Kurs oceniam bardzo pozytywnie. Wysoka zdawalność egzaminu praktycznego to... Andrzej Stefan - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z szkolenia Stefan Jacek - opinia (1) Dziękuje za bardzo dobre i merytoryczne szkolenie na HDS, zakończone... Jacek Oskar - opinia (1) Test zdany, wiedza przekazana bardzo dobrze, praktyczna również Oskar Mariusz ( Norweg ) - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, polecam wszystkim ! Mariusz ( Norweg ) Mirek - opinia (1) Pełen profesjonalizm.Zdałem bez problemu Mirek Tomek - opinia (1) Polecam Akademię Operatorów w Gdyni. Bardzo dobre warunki szkolenia oraz... Tomek Serhii - opinia (1) wszystko jest bardzo dostępne, a informacje są bardzo dobrze przedstawione Serhii Arek - opinia (1) Bardzo fajna akademia, wszystko wytłumaczone na wysokim poziomie Arek Szweda Grzegorz - opinia (1) Profesjonalne szkolenia polecam wszystkim Szweda Grzegorz Dariusz - opinia (1) Szkolenie które przeszedłem na operatora wózka widłowego na pewno przyda mi... Dariusz Jakub D. - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować szkole "Akademia Operatorów w Gdyni Sp. z o.o."... Jakub D. Paweł - opinia (1) Polecam ,szybko ,miło i przyjemnie;]] Paweł Mateusz - opinia (1) Dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne (materiały jak i wyjaśnienie diagramów)... Mateusz MaciejP - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i Bardzo dobrze uczą MaciejP Jarosław - opinia (1) Najlepsza firma do zdobycia uprawnień , bardzo miły i pomocny pan Radosław... Jarosław