Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

100% (1) Polecam wszystkim niedowiarkom ( jak w moim przypadku) oraz przyszłym... maria :) (1) Wykupiłam sobie w akademi tylko 2 godziny przed drugim podejściem do... Agnieszka Redlin SUPER!! (1) Szkoła super!! Nie ma lepszej !! Nati
Polecam (1) Odwiedziłem 3 szkoły jazdy, APJ zdecydowanie najlepsza. Zdałem za pierwszym... Jacek Polecam (1) Tak jak kilku moich przedmówców, kurs robiłam w innej szkole, natomiast w... maria POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim w APJ zarówno kurs, jak i godziny dodatkowe. Robiłam kurs... Ola (dla niektórych Agnieszka ;) Bardzo szybko i bardzo skutecznie (1) naprawde fajna szkola jazdy. kurs zrobilem w niecałe 2, 5 miesiąca. rzucilem... sako Sylwia - opinia (1) Jestem jedną z pierwszych osób, która zaufała Akademii Prawa Jazdy i naprawdę... Sylwia najlepsza szkoła prawka (1) Serdecznie polecam wszystkim, ktorzy chcą zdać prawko. Przyjazna atmosfera,... Renata polecam:) (1) Zdalam prawko za pierwszym razem a to zdecydowanie swiadczy juz o fachowosci... Marta Warto było (1) Jestem już tylko absolwentem tej szkoły,ale z czystym sumieniem mogę polecić... TW Rewelacja!! (1) Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Świetna atmosfera sprawia, że nauka... Renata Uzyskasz tu rewelacyjne przygotowanie! (1) Miałam okazję, a za razem i przyjemność jeździć po godzince z 4 instruktorami... Iza W końcu znalazłam chwilkę by ICH zachwalać! A przecież to IM SIĘ NALEŻY! (1) Moja nauka jazdy ma bardzo bogatą historię jeśli chodzi o listę instruktorów... sylwia Nie żałuję i Wy też nie pożałujecie! (1) W Akademii Prawa Jazdy wykupiłam 10 godzin jazd, bo dzięki poprzedniej szkole... ania Polecam (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Po wcześniejszym kursie w innym ośrodku... alois SUPER ! (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście. Byłem w trzech i tylko ta jest godna... Michał Polecam najmocniej jeśli ktoś chce zdać bez problemu !!! (1) Wykupiłem dodatkowe jazdy i zdałem za pierwszym razem. Instruktor cierpliwy,... Damian Jak najbardziej jestem Za APJ (1) Szkoła bardzo sympatyczna, profesjonalna i solidna zarówno w biurze, na... ag PRAWO JAZDY TYLKO W AKADEMI !!!! (1) Teoria z Maćkiem ciekawa, wciągająca, a przede wszystkim w fajnej atmosferze-... Daria:)