Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy:) Miła atmosfera, dużo cierpliwości i 100%... marta ZDAŁEM ! :D (1) Świetna szkoła, wszystko profesjonalnie przygotowane, bardzo mili... Maciej Szkoła oraz instruktorzy warci polecenia!!! (1) Rewelacyjna szkoła oraz wspaniali instruktorzy, gorące pozdrowienia... Michał P.
NAJLEPSZA szkola nauki jazdy !!! (1) Bez najmniejszych skrupułów stwierdzam, ze jest to najlepsza szkola nauki... Manuela M. Podziękowania :)) (1) Pozdrawiam bardzo gorąco Pana Złośliwego;) - Dziękuję Ci Maciusiu za... Oleszek Dziękuję :) (1) Na kurs prawa jazdy zapisałam się mniej więcej 3 lata temu do innej szkoły,... Monia :) (1) Jestem jeszcze przed egzaminem państwowym, więc chwile prawdy dopiero... A.G. Gorąco polecam (1) W Akademii wykupiłem tylko 3 godziny dodatkowych jazd, przed 2 podejściem do... Marcin wszystko na maxa (1) po niezdanym egzaminie u konkurencji (tragedia) miesiac czasu na... Krzysiek Rewelacyjna szkoła (1) Wspaniała szkoła, jazda z instruktorem to sama przyjemność, aż się nie chce z... Januśka POLECAM! (1) Szkoliłam się w Akademii przed egzaminem, jestem bardzo zadowolona,... Olga exstra (1) bardzo fajna i wesoła szkółka, właśnie ukonczylam caly kurs i jestem bardzo... czarna SZKOŁA GODNA POLECENIA =) (1) Lokalizacja super, ceny niskie, wykladowcy i instruktorzy naprawde fajni,ale... manuela polecam (1) auto czyste, miły i fachowy instruktor, szybko dogadałam się z ceną.... Kasia Polecam!!!! Nowa szkoła konkurencyjne ceny (1) Akademia Prawa Jazdy to nowa szkoła ale naprawdę dobrze uczą . Polecam!!!! Magda Uczą skutecznie, z pasją, cierpliwością i... poświęceniem! (0) Zdałem egzamin w przedostatni dzień 2011 roku. Do Akademii trafiłem po... Pablo