Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

:-) (1) Zgadzam się z moją koleżanką z ławki, Joanną; na pewno będę miło wspominać... Olcia :-))) Karolinka - opinia (1) Hmm, co tu dużo mówić serdecznie wszystkim polecam, bardzo dobra szkoła,... Karolinka ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z TOKU NAUCZANIA W... GRZECHU
Polecam bardzo (1) Właśnie skończyłam teorię w akademii - powiem jedno wykładać wiedzę... JOANNA Daria - opinia (1) Rewelacyjna obsługa klienta! Miły i sympatyczny Pan w sekretariacie bardzo mi... Daria Spoko szkoła, polecam w 100% !!!! (1) 20.10 był mój kolejny sądny dzień i udało się, Agnieszka będzie śmigać po... Agnieszka O. POLECAM!!! (1) Dzisiaj miałam drugi termin egzaminu który oczywiście ZDAŁAM (zaznaczę iż... Monika P Najlepsi w Trójmieście!!!!!!! (1) Właśnie wróciłem z egzaminu...Zdałem za pierwszym razem!!!!! Tutaj wykupiłem... Marcin LEPSZEJ NIE MA !!! (1) Odkad zapisalem sie na kurs prawa jazdy minelo 6 miesiecy w ciagu tych... Pawel 100% (1) Polecam wszystkim niedowiarkom ( jak w moim przypadku) oraz przyszłym... maria :) (1) Wykupiłam sobie w akademi tylko 2 godziny przed drugim podejściem do... Agnieszka Redlin SUPER!! (1) Szkoła super!! Nie ma lepszej !! Nati Polecam (1) Odwiedziłem 3 szkoły jazdy, APJ zdecydowanie najlepsza. Zdałem za pierwszym... Jacek Polecam (1) Tak jak kilku moich przedmówców, kurs robiłam w innej szkole, natomiast w... maria POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim w APJ zarówno kurs, jak i godziny dodatkowe. Robiłam kurs... Ola (dla niektórych Agnieszka ;) Bardzo szybko i bardzo skutecznie (1) naprawde fajna szkola jazdy. kurs zrobilem w niecałe 2, 5 miesiąca. rzucilem... sako Sylwia - opinia (1) Jestem jedną z pierwszych osób, która zaufała Akademii Prawa Jazdy i naprawdę... Sylwia najlepsza szkoła prawka (1) Serdecznie polecam wszystkim, ktorzy chcą zdać prawko. Przyjazna atmosfera,... Renata polecam:) (1) Zdalam prawko za pierwszym razem a to zdecydowanie swiadczy juz o fachowosci... Marta Warto było (1) Jestem już tylko absolwentem tej szkoły,ale z czystym sumieniem mogę polecić... TW