Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Podziękowania (1) Na prawde bardzo dziękuje całej Akademii Prawa Jazdy, nie wiedzialem ze... Kod Oni naprawdę są lepsi! =D (1) Właśnie wracam z egzaminu na prawo jazdy. Zdałam za pierwszym podejściem =D I... Tenjitsu Polecam ;P (1) Naprawde super szkola ;P Chodzilam od listopada w miesiac maialm zaliczona... Izabela K :)
Ośrodek godny polecenia. (1) Każde nasze działanie, aby przyniosło rezultat oczekuje poświęcenia i choćby... ProVi Zdecydowanie polecam! (1) Jak wyżej - zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy :) Pełen... Piotr M. POLECAM! (1) Zdecydeowanie polecam wszystkim chcącym zostać kierowcami, miła obsługa,... Pronto Polecam!! (1) Egzamin zdany za 2 razem. Z tego co widze to Instruktor który mnie uczył już... Paweł Nauczą wszystkich, nawet "zdolnych inaczej.." ! (1) W skrócie, Akademia jest świetna! Dobre podejście, dobrzy instruktorzy, jazdy... M.Figlarska Zdane!! (1) Szczerze polecam Akademie z racji tego iz udalo mi sie zdac za pierwszym... Dariusz S. Najlepsza szkoła (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Akademia Prawa Jazdy to najlepsza... Agata S. szczęście to nie fakt iż zdałam za pierwszym razem - szczęście to fakt, iż wybrałam właśnie tę szkołę! (1) Kochani myślałam, że zdać prawo jazdy przy pierwszym podejściu to cud- a... Joanna F. Akademia Prawa Jazdy. EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM! (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Kurs zrobiłem bardzo szybko i sprawnie. Egzamin... Andrzej Praktyka (1) Pan Janusz najlepszy instruktor jaki tylko może być. Doskonale mnie... FakinLuzeer szkoła godna polecenia!! (1) Jeśli zależy Ci na szybkim i sprawnym skończeniu kursu w renomowanej szkole... Zadowolony absolwent Super! (1) Naprawdę mogę polecić wszystkim APJ. Miła atmosfera , dobrze prowadzona... Jakub C. EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM.TO NASZ WSPÓLNY SUKCES!!!! (1) Przed przystąpieniem do kursu, czytając poniższe opinie - "sam lukier"-nie... Monika G-B. POLECAM! (1) Ja- bardzo wybredna osoba bez wahania mogę powiedzieć, że APJ to najlepsza... Martyna.W Polecam wszystkim! (1) Bardzo miła atmosfera, każdy każdego kojarzy bądź zna, dzięki czemu człowiek... Karolina I. Szacun! (1) Za to wszystko czego się nauczyłem, dowiedziałem , przećwiczyłem i pojąłem a... Michał OK!!! (1) Naprawdę dobra szkoła. Wysoki poziom przygotowania prowadzących i ich duze... Krzysztof Mazurek