Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Dzięki APJ zdałam egzamin za pierwszym razem:))))) (1) Polecam tą szkołę wszystkim osobom, które chcą solidnie przygotować się do... Sylwia Nowak Wystarczy uwierzyć :-) W APJ marzenia się spełniają... (1) To było moje 4 podejście do egzaminu ale wcześniej uczyłam się gdzie indziej.... Anna Życzkowska Gorąco Polecam! (1) Bardzo pozytywnie! Ta szkoła to idealna alternatywa dla chcących zdać egzamin... Paweł
Polecam! (1) Bardzo polecam. Mili instruktorzy i miła atmosfera na wykładach. Nikt nie... Adam THE BEST:) (1) NIE BEDE MÓWIŁA O SZCZEGÓŁACH NAUKI W AKADEMII PRAWA JAZDY.POWIEM TYLKO... ANIA Jak najbardziej POLECAM APJ! (1) Przesympatyczna atmosfera, mili wykładowcy i instruktorzy! Ciekawe wykłady... Agnieszka bardzo polecam!!!! (1) Przyszłam z zerowymi umiejętnościami a na koniec kursu prowadziłam samochód... Ola Lewandowska NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! POLECAM!!! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w Akademii Prawa Jazdy w Gdyni!!! Szkoła zapemnia... Marta Zygmańska APJ Jest Najlepszy! (1) Założyciele są bardzo Mili, po krotkiej rozmowie, odrazu podjalem decyzje ze... Darek G APJ to najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć... (1) Polecam wszystkim Akademię, widać, że w tej szkole klient jest wysoko... Łukasz M Tak.! Tak.! Tak.! (1) Generalnie bardzo pozytywnie.! Jestem BARDZO zadowolona z formy, zajęć... Ola Rz. Opinia o ośrodku:) (1) Bardzo polecam ten ośrodek.Miła, profesjonalna obsługa.Miałam przyjemność... Monika Czepczyńska Zdanie za pierwszym razem możliwe i realne! (1) Kiedy czytałem opinie przed zapisaniem się na kurs, nie wierzyłem, że wszyscy... Sławek Polecam wszystkim (1) Razem z dwoma bracmi zdalem za pierwszym razem i mysle ze to wystarczy na... Grzesiek;] polecam wszystkim! (1) zdalem za pierwszym razem i wielkie podziekowania dla instruktora (Maciek J.)... name Zajecia praktyczne (1) przygotowanie mnie do egzaminu przez Marka bylo bardzo profesjonalne i... Łukasz Rutkowski solidne przygotowanie (1) Ukończyłem kurs w Akademii Prawa Jazdy. Później niestety przeniosłem się do... Tobi SUPER SZKOŁA!! (1) To dzięki Akademii Prawa Jazdy zdałam egzamin. Dzięki ich lekcją teoretyczną... Magda:-) ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Moja przygoda z Akademią rozpoczęła się po zasięgnięciu wielu pozytywnych... Malwina Szkoła najlepsza ze wszystkich !!! (1) Wreszcie nadszedł wielki dzień-kolejny egzamin 2 04 09 Zdałam !!! Jeszcze... Beata R.