Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Zdałam za drugim razem !!! (1) Gdy przyszłam do szkoły byłam zielona jeśli chodzi o jazdę samochodem a teraz... Graża G. pierwszy egzamin- pozytywny ;) (1) Chciałam podziękować całej ekipie z Akademii, którzy tworzą bardzo zgrany i... ta Madzia [!] BARDZO DOBRA SZKOŁA !! (1) Bardzo dobra szkoła !! Miła atmosfera, instruktorzy naprawdę znają się na... Marcin Lewandowski
Zdałam za drugim razem! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły nauki jazdy. Najlepiej jest jeździć z... Angelika REWELACYJNA SZKOLA!!!!!!! (1) super szkola dzieki niej zdalem za 1 razem,rewelacyjni instruktorzy bardzo... JAREK Polecam wszytkim (1) Polecam Wszytkim Akademię Prawa Jazdy w Gdyni!!!!!!!, ponieważ pracują tam... M.R. Zdecydowanie Polecam (1) No i udało się, dzięki nauce w Akademi Prawa Jazdy!Egzamin zdany za pierwszym... Paweł ZDAŁAM!!! (1) Właśnie wróciłam z PORD-u. Egzamin stresujacy jak kazdy inny. Bardzo bałam... Karolina B. Gorąco Zachęcam ;) (1) Wszystkim ktorym zalezy na tym zeby miec prawko w kieszeni polecam goraco te... Ola Szkoła przyjazna (1) APJ jest w sumie niewielką szkołą, co pomaga kursantowi utożsamiać się z... Bartłomiej Zajk Zdałam dziś za pierwszym podejściem! (1) Jeszcze trudno mi w to uwierzyć, ale właśnie wróciłam z PORDu z pozytywnym... Kasia J. Zdecydowanie polecam:) (1) A w szczególności panią Ulę, dzięki której w końcu udało mi się zdać... Natalia K ... I JESTEŚCIE LEPSI A NAWET NAJLEPSI !!! (1) Gorąco polecam! "akademia"- instytucja gromadząca wybitnych... Ania W. polecam!!! (1) polecam!!! Ania Jak najbardziej polecam;) (1) Sympatyczni instruktorzy, miła atmosfera. Egzamin zdałam za pierwszym... Dominika Golubiewska Egzamin na prawo jazdy - to łatwe!!! (1) Trzy tygonie temu zdałam egzamin za pierwszym razem. A to dzięki Akademii... Agnieszka Gorąco polecam! :) (1) Wybierając ośrodek szkoleniowy kierowałam się przede wszystkim opiniami... Marija Katarina POLECAM !! (1) Korzystalem z kilku szkol jazdy jednak godna polecenia jest jedynie Akademia... Mariusz D. Profesjonalizm i perfekcja :)))) (1) APJ to bez wątpienia najlepsza szkoła nauki jazdy !!!! Indywidulane podejście... Kasia S. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! (1) Gorąco polecam wszystkim Akademie, nie ma lepszej. Bardzo miła atmosfera i... Karolina Z.