Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

SUPER I JESZCZE RAZ SUPER!!! (1) świetni , pozytywni a przede wszystkim profesjonalni instruktorzy!!... Sara Wierzchołowska Za pierwszym podejściem ;-] (1) przez pewien czas zastanawiałem się do jakiej szkoły się udać. siostra... Łukasz O. ANETA z WEJHEROWA (1) Kurs prawa jazdy rozpoczęłam w Wejherowie,miałam dziewieciu instruktorów,gdyż... K
cd. opinii, bo się nie zmieściłam;) (1) ...i na drodze i nigdy nie szczędził mi rad i uwag. Dodawał otuchy, kiedy... Basia W. Basia W. - opinia (1) Drodzy Przyszli Kierowcy! Szukanie szkoły, która bezboleśnie wykształci w... Basia W. pfff..... (1) zdalem za PIERWSZYM razem, BEZ PROBLEMU, oczywiscie dzieki szkoleniu w... Karol Bogalecki najlepsza w Gdyni (1) szukałem dobrej szkoły i znajomi polecili mi Akademię Prawa Jazdy. wszystkie... Johny Dariusz Ruciński - opinia (1) "Absolwent "szkoły x" zdał prawo jazdy za 8 razem, Turbodymomen zawstydził... Dariusz Ruciński Po prostu Bombeczka :) (1) Brałem jazdy doszkalające u Macieja J. Wspaniały instruktor, zero stresu,... Karol R Polecam! (1) Moja przygoda ze zdobyciem Prawa Jazdy rozpoczęła się w 2006 roku. Trafiłem... Piotr GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM- NAPRAWDĘ WARTO!!! (1) Po trzech oblanych egzaminach w FATALNEJ szkole- LECH:(, postanowiłam wykupić... Ewelina G Dodatkowe jazdy (1) Każdemu polecam tą Szkołę! Sprawa wygląda tak: po 8 niezdanych egzaminach po... zadowolony kursant Gorąco polecam;)) (1) ja nie zdałam za pierwszym razem...ani za drugim...ani za trzecim... mimo to... madzia Jesteście najlepsi! (1) Szczerze polecam Akademię. Ogromne podziękowania dla cudownego instruktora... Natalia P. POLECAM RWELACYJNY OŚRODEK!! (1) Polecam wszystkim, nie pożałujecie tego:) Naprawdę świetne przygotowanie... Dj_Andzia było świetnie (1) polecam wszystkim tą szkołe, a szczegónieinstruktora Maćka J. Był bardzo... Kalina Maciek J. zawstydził Turbodymomana (1) dokonał niemożliwego i nauczył roztrzepaną blondynkę jeździć :) zawstydził... Kasia z Afryki POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM! (1) Zdecydowałem się napisać opinie dopiero po paru miesiącach. Wszyscy piszą... Mateusz Matejczuk Po długich zmaganiach się udało!:) (1) Po pięciu latach od ostatniego oblanego egzaminu, wykupiłam w tej szkole 11... Natalia POLECAM!!!!!!!!!!!! (1) Dzięki tej szkole niemożliwe stało się możliwe- egzamin zdany za pierwszym... Marta D.