Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Ania Z. - opinia (1) Na kurs prawa jazdy chodziłam do innego ośrodka. Byłam bardzo niezadowolona.... Ania Z. Polecam APJ (1) Podjęłam słuszną decyzję wybierając tę szkołe.W APJ spotkałam się ze... Joanna Wzorek Satysakcja w 100% (1) Nic dodać nic ując pełen PROFESJONALIZM.Super podejście do kursanta.Przyjemna... Sebastian
Polecam w 100 % !! (1) Dzieki profesjonalnemu podejściu oraz bardzo dobrze wyszkolonym instruktorom... danka Polecam wszystkim! (1) Pozdrowienia dla Macka! Polecam wszystkim Akademie, przystepne ceny super... Dawid Rewelacja!!! (1) Wybór Akadamii Prawa Jazdy był najlepszym jakiego mogłam dokonać! Swojska... Patrycja Akademia Prawa Jazdy jest najlepszą szkołą nauki jazdy w Trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu na prawo jazdy prowadzonego przez Akademie... Joanna Gajewska polecam. (1) Gorąco polecam Akademie.:) wspaniała atmosfera jaka tam panuje oraz... Dorota kkasya - opinia (1) do APJ trafiłam po nieudanym kursie w innym OSK, dlatego wypowiem się tylko... kkasya Łukasz Babski - opinia (1) W zeszłym roku przystąpiłem do kursu w Akademii Prawa Jazdy. W tamtym okresie... Łukasz Babski Za drugim :) (1) Prawo jazdy mam już ponad miesiąć, no i co tu dużo gadać - Królowa Szos po... Agnieszka S-T Gorąco polecam! (1) Teoria w super klimacie prowadzacy genialny! Jazdy z Panem Markiem Klosem to... Łukasz Super! (1) Dzisiaj o 9.15 przystąpiłam do egzaminu państwowego na prawo jazdy. Zdałam za... Becia :] Pochwała spokoju, czyli Pean Na Cześć Pana Marka Kłosa:) (1) Jeździłem z panem Markiem przez wakacje, dokończyłem we wrześniu; jest to... konrad kuźmicki JOANNA Z GDAŃSKA (2) Mój kurs prawa jazdy rozpoczęłam w Gdańsku Głównym.Po wyjeżdżeniu pięciu... Joanna Mudlaff Najlepsza szkoła (1) Co tu wiele mówić wszystkich zachęcam do korzystania z usług Akademii.... Łukasz Klamann Opinia na proźbę najlepszego instruktora Marka Kłosa :) (1) Prawko już mam prawie dwa miesiące, i ja również zdałam za pierwszym razem. I... Ania za pierwszym podejściem:) (1) Dzisiaj o 6.15 przystąpiłem do mojego 1 egzaminu, który zakończył się... Adam Borowski Nie zaryzykujesz-nic nie zyskujesz-wybór jest jeden-Akademia Prawa Jazdy!!! (1) Zdałam za I podejściem!!!Trochę żałuję,że tak szybko bo Akademia Prawa Jazdy... Ania Sz.. Polecam APJ (1) Chcialam serdecznie podziekowac Panu Markowi D. - najlepszy instruktor z... Kaska