Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Gorąco Polecam! (1) Miła obsługa, dobra lokalizacja, a przede wszystkim profesjonalna kadra!... M.Ostrowidzki Nie polecam.... (1) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻARTOWAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Patryk Dymon Gorąco polecam! (1) Zdałam,chociaż na początku swojej drogi uważałam,że w moim przypadku nigdy... Ewa Andruszkiewicz
^^ (1) Polecam wszystkim, naprawde świetne przygotowanie do egzaminu, zdałam za... Angelika :) (1) Polecam wszystkiem te szkole, a w szczegolnosci mojego instruktora pana... karolina mailbox - opinia (1) Akademię polecili mi znajomi, opowiadali o dobrej teorii, super... mailbox :) (1) APJ jest bardzo dobra szkola mozna nawet okresie ok 3 miesiecy NAUCZYC sie... Ola L. POlECAM....bo naprawde warto (1) Wkoncu zdalem:) ale droga do tego nie byla latwa ,po kilku nie zdanych... Tomek GORĄCO POLECAM!! (1) Świetne przygotowanie z teorii, a jazdy z Maćkiem J- czysta przyjemność:) To... kasia Polecam wszystkim (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursantów. Prosto i ciekawie... Jakub kuba - opinia (1) polecam bardzo! widać, że APJ zależy na zdaniu egzaminu przez kursantów. Sam... kuba Profesjonalnie (1) Porządek i organizacja przede wszystkim, do tego dobry kontakt i relacje... Tomek Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie znaleźli dla siebie szkoły jazdy.... Mirosława Koszałkowska Beata (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym podejściem!!!! Na kurs teoretyczny... Beata klaudia gregorczyk - opinia (1) Gorąco polecam WSZYSTKIM właśnie tą szkołę jazdy. Kurs teoretyczny był... klaudia gregorczyk ZDAŁAM!!!!!! (1) Parę dni temu ZDAŁAM egzamin:-D Do APJ trafiłam z innej szkoły gdzie robiłam... Dorota Egzamin zdany za pierwszym podejściem (1) Wybrałem Akademię Prawa Jazdy, bo słyszałem, że posiada najlepszą kadrę... Dominik W. GORĄCO POLECAM (1) Mozna było by tu dużo pisać .... Wyklady ogulnie syper prowadzone idac tam... Damian B POLECAM! (1) Z Akademią na pewno zdacie egzamin, świetne przygotowanie i konkretne... Iza K. Zdecydowanie Polecam! (1) Wszystkim chcącym zdać egzamin zdecydowanie polecam APJ! Muszę przyznać, że... Paweł