Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Opinia o ośrodku:) (1) Bardzo polecam ten ośrodek.Miła, profesjonalna obsługa.Miałam przyjemność... Monika Czepczyńska Zdanie za pierwszym razem możliwe i realne! (1) Kiedy czytałem opinie przed zapisaniem się na kurs, nie wierzyłem, że wszyscy... Sławek Polecam wszystkim (1) Razem z dwoma bracmi zdalem za pierwszym razem i mysle ze to wystarczy na... Grzesiek;]
polecam wszystkim! (1) zdalem za pierwszym razem i wielkie podziekowania dla instruktora (Maciek J.)... name Zajecia praktyczne (1) przygotowanie mnie do egzaminu przez Marka bylo bardzo profesjonalne i... Łukasz Rutkowski solidne przygotowanie (1) Ukończyłem kurs w Akademii Prawa Jazdy. Później niestety przeniosłem się do... Tobi SUPER SZKOŁA!! (1) To dzięki Akademii Prawa Jazdy zdałam egzamin. Dzięki ich lekcją teoretyczną... Magda:-) ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Moja przygoda z Akademią rozpoczęła się po zasięgnięciu wielu pozytywnych... Malwina Szkoła najlepsza ze wszystkich !!! (1) Wreszcie nadszedł wielki dzień-kolejny egzamin 2 04 09 Zdałam !!! Jeszcze... Beata R. marcin t. - opinia (1) wybrałem APJ ponieważ zrobili na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie. moim... marcin t. Są najlepsi nie ma lepszych niż APJ (1) 01.04.2009r.czyli Pryma a prylis a ja zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!... Kaśka D. Gorąco polecam!!! (1) Po ukończonym kursie w innej szkole i długiej przerwie po kilku nieudanych... M.D. Nie od dziś wiadomo... (1) ... że APJ jest jedną z najlepszych ośrodków kształcenia kierowców w... Pendracki Szkoła warta polecenia!!! (1) 20.03 zdałam egzamin, sama nie mogę jeszcze uwierzyć i chyba dopiero uwierzę... Magda D. Przypadek czy dobra szkoła ? (1) Szkoła warta polecenia dla każdej osoby. Zamiast pisać o tym ze szkoła jest... Michał G. ZDALEM ZA 1 RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZIS O 8,30 ZACZELEM TEORIE ZDALEM POZYTYWNIE I NERWÓWKA W OCZEKIWANIU NA... MAREK LIC Zdałam za pierwszym razem !! (1) W pt zdałam egzamin na prawa jazdy!!!!! (jak obiecałam tak... Aleksandra :) (1) Kurs w Akademii to sama przyjemność, już pierwszego dnia można się poczuć jak... Ola B. Pełen profesjonalizm!!! (1) Do akademii przyszedłem z zamiarem szybkiego przejścia kursu na prawo jazdy,... Michał P. Polecam !!!!!!!!!!! (1) Przedewszystkim profesjonalna, miła obsługa. Bardzo wysoki poziom nauczania,... Marta B