Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

OK!!! (1) Naprawdę dobra szkoła. Wysoki poziom przygotowania prowadzących i ich duze... Krzysztof Mazurek Najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Zdałam przy czwartym podejściu do egzaminu ! Trzy pierwsze egzaminy... Aleksandra CIEKAWE DOŚWIADCZENIE!!! (1) WŁAŚNIE MOJA PRZYGODA Z AKADEMIĄ SIĘ ZAKOŃCZYŁA.NIE CHCE POWIEDZIEĆ,... MEG
super szkoła !!! (1) Do egzaminu podchodziłam 5 razy.Wystarczyło kilka godzin dodatkowych z dobrym... Aneta z Wejherowa Zdecydowanie na TAK (1) Kurs przeprowadzałam w szkole wejherowskiej, ale przez zniechęcające... Iwona W. Jeśli jeszcze się wahasz, tracisz czas (1) Po kursie w innej szkole doszłam do smutnego wniosku, że kierowca to ze mnie... Marta GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Po 35 godzinach w innej szkole, stresie związanym z nerwowym, krytykującym... Karina K. Ania - opinia (1) Wczoraj zdałam za czwartym razem:) Po trzech nie udanych egzaminach wykupiłam... Ania Najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Dzisiaj było moje drugie podejście do egzaminu i ZDAŁAM!!! A wszystko dzięki... Joanna Rosicka POLECAM WSZYSTKIM! (1) Wszystkim osobom, które szukają szkoły jazdy polecam Akademię Prawa Jazdy!!... anita Akademia Prawa Jazdy - Nie można dokonać lepszego wyboru!!! (1) Wykłady z p. Maciejem - rewelacja! Prowadzone są w sposób jasny i zrozumiały.... Aga W. Zdecydowanie polecam:) (1) Chcę szczególnie podziękować panu Michałowi Fierce za solidne przygotowanie... Panna Joanna :) najlepsza (1) Jak dla mnie najlepsza szkola wykupilem tylko 5h a prawo jazdy zdalem za... kamil Akademia Prawa Jazdy to super profesjonalna i nowoczesna szkola !!!!! (1) Chcialbym szczegolnie podziekowac instruktorowi p. Michalowi za solidne... Tomasz JEŚLI KURS PRAWA JAZDY, TO TYLKO W AKADEMII ! (1) Przeszłam szkolenie dodatkowe w tej szkole, egzamin zdany bez żadnych... Olga Jeśli chcesz zdać za pierwszym razem - BARDZO POLECAM !!!!! (1) Jeśli chcesz zdać za pierwszym razem - BARDZO POLECAM Akademię Prawa... Przemysław Wójcik polecam niezdecydowanym (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym osobom tę szkołę. Obsługa miła i... Eliza Joanna - opinia (1) Właśnie przedwczoraj odebrałam moje PRAWO JAZDY! Zdałam za trzecim razem - co... Joanna Asik - opinia (1) Skorzystałam z usług tej szkoły po 3 niezdanym egzaminie i nie załuje,... Asik Naprawde warto (1) Akademia prawa jazdy posiada naprawde bardzo dobrych i miłych instruktorów.co... Ewelinka