Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

marcin t. - opinia (1) wybrałem APJ ponieważ zrobili na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie. moim... marcin t. Są najlepsi nie ma lepszych niż APJ (1) 01.04.2009r.czyli Pryma a prylis a ja zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!... Kaśka D. Gorąco polecam!!! (1) Po ukończonym kursie w innej szkole i długiej przerwie po kilku nieudanych... M.D.
Nie od dziś wiadomo... (1) ... że APJ jest jedną z najlepszych ośrodków kształcenia kierowców w... Pendracki Szkoła warta polecenia!!! (1) 20.03 zdałam egzamin, sama nie mogę jeszcze uwierzyć i chyba dopiero uwierzę... Magda D. Przypadek czy dobra szkoła ? (1) Szkoła warta polecenia dla każdej osoby. Zamiast pisać o tym ze szkoła jest... Michał G. ZDALEM ZA 1 RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZIS O 8,30 ZACZELEM TEORIE ZDALEM POZYTYWNIE I NERWÓWKA W OCZEKIWANIU NA... MAREK LIC Zdałam za pierwszym razem !! (1) W pt zdałam egzamin na prawa jazdy!!!!! (jak obiecałam tak... Aleksandra :) (1) Kurs w Akademii to sama przyjemność, już pierwszego dnia można się poczuć jak... Ola B. Pełen profesjonalizm!!! (1) Do akademii przyszedłem z zamiarem szybkiego przejścia kursu na prawo jazdy,... Michał P. Polecam !!!!!!!!!!! (1) Przedewszystkim profesjonalna, miła obsługa. Bardzo wysoki poziom nauczania,... Marta B Podziękowania (1) Na prawde bardzo dziękuje całej Akademii Prawa Jazdy, nie wiedzialem ze... Kod Oni naprawdę są lepsi! =D (1) Właśnie wracam z egzaminu na prawo jazdy. Zdałam za pierwszym podejściem =D I... Tenjitsu Polecam ;P (1) Naprawde super szkola ;P Chodzilam od listopada w miesiac maialm zaliczona... Izabela K :) Ośrodek godny polecenia. (1) Każde nasze działanie, aby przyniosło rezultat oczekuje poświęcenia i choćby... ProVi Zdecydowanie polecam! (1) Jak wyżej - zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy :) Pełen... Piotr M. POLECAM! (1) Zdecydeowanie polecam wszystkim chcącym zostać kierowcami, miła obsługa,... Pronto Polecam!! (1) Egzamin zdany za 2 razem. Z tego co widze to Instruktor który mnie uczył już... Paweł Nauczą wszystkich, nawet "zdolnych inaczej.." ! (1) W skrócie, Akademia jest świetna! Dobre podejście, dobrzy instruktorzy, jazdy... M.Figlarska Zdane!! (1) Szczerze polecam Akademie z racji tego iz udalo mi sie zdac za pierwszym... Dariusz S.