Przemek - opinia (1) Pani Dominika Doskonale ułożyła min dietę , czuje się o wiele lepiej i... Przemek Przemek - opinia (1) Pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera. Przemek Patrycja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana bardzo... Patrycja
Karolina - opinia (1) Panią Dominikę Dietrich poleciła mi koleżanka, od dłuższego czasu miałam... Karolina Piotr - opinia (1) Pani Dominika Stefankiewicz-Dietrich z Akademii Skutecznej Diety ma bardzo... Piotr Serdecznie polecam... (2) ...Panią Anię Brodziak z Akademii :) Korzystałam wcześniej z pomocy innej... Maja Lew :) Szczerze polecam dietetyczkę p. Dominikę Dietrich (1) Szczerze polecam dietetyczkę p. Dominikę Dietrich. Faktycznie widać, że długo... Anna Plichta Znowu czuję się jak nastolatek :) (1) Serdecznie polecam odchudzanie z Akademią. Dieta faktycznie jest skuteczna a... Wojcieg Aug... Polecam serdecznie! (1) Z panią Dominiką walczę już od października. Efekt? 20kg mniej, z "normalnym"... Paweł Skutecznie i zdrowo (2) Polecam jak najbardziej. Zacząłem od 124kg po 6 msc normalnego odżywiania... Jakub Jestem bardzo zadowolona :) (1) Podpisuję się pod wszystkimi wcześniejszymi opiniami .Dieta jest bardzo... Magdalena B. Smacznie, prosto i zdrowo!!! (1) Szczerze polecam poradnię dietetyczną Akademia Skutecznej Diety. Moją... Ewelina G. Dziękuje za profesjonalizm! (1) Witam Chciałbym podzielić się odczuciami po skorzystaniu z usług tej poradni... Marcin Prawdziwa pomoc i długotrwały efekt :) (1) Z końcem roku przychodzi czas na refleksję i podsumowanie. Korzystając z... Wiesia Pozytywnie zaskoczona (1) Do poradni zgłosiłam się z ok 25 kiloramowaą nadwagą i po wielu... Emilia K. Zdecydowanie polecam! (1) Polecam Akademię Skutecznej Diety każdej osobie, która walczy z nadmiernymi... A. Gorąco polecam :) (1) Wizyta u Pani Dominiki całkowicie zmieniła moje życie. Zrozumiałam, ze dieta... Karolina Serdecznie polecam! (1) Wszystkim, którzy mają problem z wagą i zastanawiają się do kogo się udać,... Patrycja Każdemu kto jeszcze się waha - bardzo polecam! (1) Decyzja o rozpoczęciu odchudzania w Akademii Skutecznej Diety była jedną z... Agnieszka Pozytywna opinia (1) Mogę tylko poprzeć poprzednie pozytywne opinie i się z nimi zgodzić. Bardzo... Tomasz