Dziękuję i polecam (1) Osobom szukającym dietetyka szczerze mogę polecić Panią Dominikę... Ala Problemy z cholesterolem. (1) Do dietetyka trafiłem z polecenia kolegi, pewnie długo bym się nie wybrał do... Radek Świetny dietetyk - polecam (1) WItam, ja również mogę się przyłączyć do przychylnych opinie na temat Pani... Anka
Polecam wszystkim (1) Akademia Skutecznej Diety to doskonale miejsce dla kazdej osoby, ktora jest... Darek POLECAM (1) o Pani Dominice powiedział mi kolega na siłowni. Od roku ćwiczę, a nie miałem... Marian świetny dietetyk (1) Pierwszy raz na wizycie u Pani Dominiki Stefankiewicz  byłam rok temu, byłam... Marlena po warsztatach zdrowego odchudzania (1) Warsztaty zdrowej diety to na prawdę dobry pomysł. Jestem zadowolona że... Lumenka Kompetentna, uważna i życzliwa osoba (1) Do Pani Dominiki trafiłam w zeszłym roku. Moim głównym problemem nie była... Dorota Sz. Dziękuję za pomoc (1) Od kilku lat borykam się z problemami wagi, jestem typową kobietą, która się... Lidka S. Pomocna dłoń po diecie Dukana (1) Idąc do dietetyka myślałam sobie.. " że i tak mi nikt nie pomorze".. przecież... Agata Szczerze polecam (1) Witam Walczyłam z otyłością od kilku dobrych lat. Przetestowałam wszystkie... Wanda W.