Kradzież w Akpol Baby Gdynia!!! (3) Witam .Byłam dzisiaj na zakupach w Akpol Baby w Gdyni na ul.Morskiej miała... Zdenerwowana klientka !!!!!!! obsługa (1) Robiłam dzisiaj zakupy w sklepie stacjonarnym w Gdyni.Jestem bardzo... Majka selene - opinia (1) Bardzo fajny sklep, w którym można dostać dla dzieci dużo rzeczy, szczególnie... selene
Obsługa reklamacji (1) W sierpniu 2012 r kupiłam wózek. Zaczęłam go używać 2 miesiące temu. Po tym... Sara B. - opinia (1) Kolejne zakupy w Akpolu. Dużo promocji, ceny jak wszędzie indziej, a wszystko... B. NIE POLECAM ! (1) Kiedy kupowałam tam wózek dziecięcy spotkałam się z miłą obsługą po czym... Zawiedziona Polecam (1) Jedyne zastrzezenie, jakie mam do Akpolu, to wysokie /w porownaniu z innymi... Renata Rewelacyjna sprawa (1) Trafiliśmy tam przypadkiem, ale już pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne.... Matiem polecam (1) W akpolu głównie kupuję zabawki, jak muszę coś moim chrześniakom sprezntować.... Olcia RAJ DLA DZIECKA (1) Alez sie obkupilem! nie tylko na urodziny moich dwoch malych bratankow ale i... priap Ubranka warte ceny (1) Na Akpol trafiliśmy z polecenia znajomych po tym, jak kupowane przez nas... DaniMrog polecam (1) polecam koralik polecam obsługa rzetelna i pomocna (1) naprawde polecam obsługa zna się i pomoże w wyborze nawet najbardziej... prk1987 na plus! (1) Ostatnio szukałam czegoś na prezent, trafiłam do Akpola. Dużo zabawek dla... Ania Hurtownia z cenami wyższymi niż w innych sklepach (2) Jeżeli chodzi o przykład. Podnieśli cenę zupek do 3,80 a w Rossmanie lub... porv wszystko jest (1) odkąd jestem mamą to chodzę do akpola. pieluszki, kaszki, ubranka. nie mam... muuuuuućka fajnie (1) Ostatnio robiłam wyprawkę w sklepie w Gdyni: nie chciałam biegać po... Aniela Polecam (1) Do sklepu trafiłem przypadkiem, bo szukałem prezentu dla bratanka na... Wujek Olek Odradzam (4) Wszechobecny bałagan wśród produktów. Wybrać ubranko, albo czapkę to koszmar.... m. Akpol Gdynia (4) Nie zgadzam sie z opinią poprzedniczek. W hurtowni na Grabówku jest zawsze... Justi