AKPOL (2) Naczytałam się wiele więc zdecydowałam się napisać swoją wersję. Akpol jest z... Mamka-Karolki polecam (1) Bardzo fajny sklep, obsługa bardzo miła i chętna w doradzeniu.Gorąco polecam sylwia MAMA ZUZU - opinia (1) Akpol od lat znany, niejednokrotnie zachwalany i karcony. Ja osobiście zawsze... MAMA ZUZU
Bardzo miła obsługa!!!! (1) A ja uważam że jeżeli chce się coś zobaczyć to po to jest obsługa żeby mi... mamusia wszystko dostepne w jednym miejscu (1) Polecam Akpol wszystkim rodzicom, którzy spodziewają się dziecka. Przy dwóch... Mama dwóch brzdąców RÓŻNORODNY ASORTYMENT (1) DUŻY WYBÓR PRODUKTÓW I UWAŻAM,ŻE CENY W PORÓWNANIU Z NP."MAMA I JA" SĄ O... EWA duzo taniej! (1) Wozki duzo taniej niz gdzie indziej.Nie dosyc,ze wozek byl tanszy o 200 zl... zadowolona Duży wybór, ceny przeciętne. Brud i brak kultury ponad normę. (1) Asortyment zadowala różnorodnością. Ceny ogólnie przeciętne: można znaleźć... lolek Fajna hurtownia (1) Troche przesada z tą krytyką....jestem dość długo klientką akpolu i nie mam... Kasia Jestem zadowolona (1) Poleciła mi ten sklep koleżanka, która wychowała w tej firmie dwoje dzieci.... Irenka Drogo i brudno (1) Odradzam korzystania. Choć wybór artykułów jest b.duży to są one często... Małgorzata ... (1) spory wybór, niezła jakoś ale niestety zawrotne ceny... obsługa niestety też... Anne