Stała klientka (1) Prawie zawsze tam kupuję produkty dla dziecka, Panie ekspedientki mogłyby się... Mimi Rewelacyjna obsługa!!! (1) Bylismy dzis na 20-tych urodzinach Akpolbaby w Gdańsku. Zainteresowana byłam... Magda Super (1) Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w Akpolu też jest taki duży wybór ubranek,...
:) (1) Akurat tam trafilam ba mikolajki,z wnuczkiem bylam i co, dostal tez... Ela :) (1) Bardzo fajna promocja przed świętami, duże wyprzedaże zabawek, idealnie na... KO Super! (1) Sklep który uratował mi świąteczne prezenty! Naprawdę super, duży wybór i... daga86 Akpol Baby (2) Zakupy w Akpolu w Gdańsku, na Jaśkowej, zrobiłam w maju. Potrzebowałam... Łucja Polecam (1) W Akpolu byłam już nie pierwszy raz, odkąd jestem mamą to się tam... Pacia76 Polecam (1) w akpolu zapoatruje się odkąd urodził mi się synek: sklep bardzo dobry,... Basia Miły sklep dla rodziców (1) W ten weekend miałem przyjemność z żoną dokonać zakupu wyprawki dla naszej... MarcinW :) (1) do Akpola chodzę odkąd byłam w ciąży z moją malutką :) mam kawalek, ale... mania na plus (1) polecam, fajny sklep. mam daleko,ale wole dojechac,nizkupowac byle gdzie.... MKo dobre ubranka (1) w akpolu kupuję często rzeczy dla dzieci,tez ubranka.nie mam przekonania do... Olusia77 Polecam (1) Niedługo zostanę mamą i czas na robienie wyprawki. Byłam pierwszy raz w... Przyszła-mamusia okropna obsługa (6) Kategorycznie odradzam zakupów w Akpolu w Gdańsku z uwagi na bardzo... Magda polecam (1) robiłem tam zakupy w poniedzialek, duzy sklep z duzym wyborem, wszystko mozna... Tomek ... (4) Ten sklep jest całkowicie paskudny- bałagan, brud. Jest całkowitym... Beata S. Za drogo jak na hurtownię (3) Drogo, brak zainteresowania klientem. To nie tylko moja opinia... mama tommee tippee jest naprawde dobre na wszystko! (2) Butelka antykolkowa tommee pomogla mojemu dziecku zrelaksowac sie podczas... Ania polecam (2) robiłam tam duże zakupy przed urodzeniem dziecka - kupiłam wszystko czego... Magda