Al Capone Kebab & Pizza

Kebaby Jedzenie na wynos

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 69/B

BIG KEBAB (1) Często nie do końca ciepłe i suche mięso gdyby nie sos to masakra... Ogółem... Paxi pizza + kebbab rolo (1) Musze przyznać że gorszego kebaba w zyciu nie jadlam...Miala byc cielecina a... monika Big Kebab (1) Cielecina wyschnieta na wior. Bulka spieczona w taki sposob ze moze ranic... Lukasz
Nie polecam (1) Kebab zimny, dostawa trwała ponad 90 minut, sos czosnkowy tylko z nazwy. Co... zamawiający FUUUUUUJ (2) najgorszy kebab jaki jadłam. kto daje oliwki i fete do kebaba??!?!?! Sosu... Maja Zamiast mięsa, sam tłuszcz i żyły (1) Żałuje, że nie można wstawić zdjęcia co znajodowało się w moim kebabie.... Klara Naprawdę dobre :) (1) Pierwszy raz zajechałem na szybkiego "kebsa" i jakie miłe zaskoczenie,... Instruktor Świetna obsługa i przepyszne jedzenie (1) Wyjątkowo indywidualne podejście do klienta. Jedzenie świeże , naprawde dobre... Paula NIE POLECAM, NIGDY WIĘCEJ (1) Zamówiłam hamburgery i frytki, kiedyś bardzo dobre jedzenie mieli, a dziś... mg DRAMAT (1) Dwie pizze 40 zł, napiwek 5 zł = stracone 45 zł. Sucha, twarda, ser czy też... NY Pychota jak zawsze (1) Dzisiaj po raz kolejny zamówiłam pizzę oraz pieroga i jak zwykle było... Aga Nie zawodzą :) (1) Pizzerie Capone znam od dawna, jeszcze jak pracowałem na kokoszkach, w... Mariusz (znany jako Renata :P ) POLECAM !! (1) Polecam, jedzonko pyszne , czas dostawy ogromny plus. Wszystko 6+ :) Ela Zimne jedzenie w dostawie (1) Zamówiliśmy cztery kebaby, zapłaciliśmy 64 zł (z dostawą). Po czterdziestu... Jrk NIEEEEE!!!!!!!!! (1) Kebab male rollo w ulotce w skad wchodzi: 100gr. miesa(do wyboru drobiowe lub... blondyna Zdecydowanie NIE POLECAM (1) Mięso w kebabie (miało być wołowe) smakowało jak konserwa turystyczna, w... Greg Nie!! (1) Jedna z najgorszych pizz jakie miałem okazję jeść. ciasto twarde! składniki... szukający SUPER JEDZONKO !!! (1) Polecam przepyszne sałatki, są zawsze świeże dodatków dużo ( i nie chodzi mi... Edyta Jest OK! (1) Pizza kwadratowa :) przez co znacznie większa niz u konkurencji. Klimat jak... Dawid Polecam (1) Bardzo smaczne jedzenie:) Świetna obsługa. Dostawa szybka, sprawna i bez... Tomek