Aleja 40

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 40

Tak sobie (1) Ilekroć podawana jest potrawa z dużą ilością soli, to jest podejrzenie ,że... Roman Świetne śniadania. (1) Jedne z nielicznych miejsc, gdzie można zjeść smaczne śniadanie z przepyszną... Ela P Rodzinnie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyt w Alei40. Jedzenie pyszne, ładnie podane,... Agata i Piotr
Polecam (1) Często bywam w alei40 i zawsze wychodzę zadowolony. Najlepsze śniadania w... Michal Miejsce godne polecenia (1) Doskonały lunch. Do tej pory jadaliśmy tu tylko i wyłącznie śniadania, bo... Jacek Agatka i Spółka w sumie smacznie ale cany wysokie (1) Jedliśmy omlety, w sumie smaczne ale 4 zl za extra ser?! Mały koszyczek z... Natalia Ciekawe menu ale dania rozczarowują (2) Hummus mdły, bez wyrazu, tabbuleh-nieporozumienie, sucha kasza pęczak, do... Magda Uważajcie na ich promocje (1) Np. te z aplikacji Everytap są bardzo podstępne, jeśli się dobrze nie... Joker Nika - opinia (1) Ciekawa i godna polecenia knajpka. Wystrój mily dla oka, miejsce kameralne. Z... Nika Kiedyś ulubiona restauracja dzisiaj.. (1) Po 20 minutach od zamówienia jedzenie, okazało sie ze naszej pozycji nie ma w... kannks Świetne miejsce (1) Czytałem poprzednie opinie. I wygląda na to, że obsługa uległa pełnej... Trolik Śniadanie (1) Śniadanie, nie najgorsze ..... Ale czas oczekiwania 45 minut to znacznie za... Pit Zmiany (1) Jestem klientką Alei praktycznie od początku istnienia. Zachęcił mnie fajny,... alo Dobre jedzenie, tragiczna obsługa (1) Trzeba im oddać jedzenie było pyszne :) pizza która jadłam rozpływała się w... Foka Tragedia (1) Byłem na śniadaniu - całkiem przyjemna obsługa, całkiem sensowne śniadanie i... niezjemwiecej wielkie rozczarowanie (2) Na zamówione dania czekaliśmy 40 minut, żeby dowiedzieć się, że pizza (akurat... Mikuta Polecam (2) Sympatyczny klimat tego miejsca zachęca, aby pojawić się tam jeszcze raz.... Magda Jedzenie smaczne ale zbyt dlugi czas oczekiwania na proste sniadanie i brak komunikacji (1) Jedzenie dobre,tanie.Natomiast czas oczekiwania na proste sniadanie to ponad... jmh Brak dbałości o bezpieczeństwo klientów. (4) Wczoraj pierwszy raz byłam klientką alei 40, zajmowałam stolik na zewnątrz,... Vojciksson ulubiona (1) z racji tego, że mieszkam niedaleko jestem dam niemal codziennie i nigdy nie... jaga