All Time Fitness

Siłownie i fitness kluby

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Coraz gorzej.. (1) Długo się wstrzymałam aby wystawić opinie na temat tego klubu ale chyba czas... Kobieta Super (1) Najlepsza siłownia w Trójmieście Adam Polecam (1) Uczęszczam na siłownię od ponad roku i nie zauważyłem aby atmosfera na... S.
Tak sobie... (1) Na siłownie uczęszczam już prawie dwa lata i ciagle zastanawiają mnie dwie... Robert Super klub Polecam (1) Uczęszczam do klubu od początku istnienia. Poziom cały czas taki sam, czysto,... Joanna Nie polecam (1) Uczęszczałam ponad dwa lata było super, fajni właściciele, recepcjonistki i... Niezadowolona Polecam (1) Miła atmosfera, bardzo profesjonalnie, super sprzęt. Waldemar OGÓLNIE POLECAM (1) Siłownia nie jest duża ale klimat klubu wyróżnia go od wszystkich innych.... Agnieszka All Time Fitness (1) Siłownia All Time Fitness to jedna z lepszych na jakich byłem. Kilmat i... Mariusz Głowacki Mogło być lepiej (1) Siłownia nie jest duża. Zawsze kilka osób ćwiczy ale nie ma problemu z... Piotrek Moja Opinia (1) Moje wrażenia z All Time Fitness: Siłownia jest na piętrze niewielkiego domu... Wuj Janusz Piotr - opinia (1) Najlepsza siłownia w Gdańsku. Sprzęt profesjonalny , dużo miejsca i co... Piotr Cudowne miejsce (1) Jestem zachwycona!!!! Wspaniałe wyposażenie profesjonalni trenerzy zdrowe... Magda Zadowolona (1) Podoba mi sie All Time Fitness, ponieważ jest fajna atmosfera, rodzinna.... zadowolona Polecam (1) Korzystam z klubu regularnie. Polecam serdecznie. Miła obsługa, profesjonalny... Kamil