Re: Amelek
~Do amelek.net
(8 lat temu)
Amelek
Jestem Twoim Klientem od 3 lat i zawsze byłem i mam nadzieję będę zadowolony z Twoich usług, Nie jestem klientem grającym więc nie wiem jak działa internet gdy zabijam nazistę w Counter Strice 17D ale jedno wiem na pewno, internet do przeglądania stron, ściągania plików z sieci i oglądania filmów w necie na TV Samsunga (nie lokuje produktu tylko informuję) przy standardowej prędkości amelka działa OK. Bez lagów,
To tyle co do usibility!
Amelek! Sorry że na forum. Jestem klientem od 3 lat. O tym, że strona nie taka już 3 lata temu słyszałem i chyba czas zmienić strategię. Jestem częstym "klientem" forum i męczą mnie komentarzę i nie chcę mi się czytać o tym, że "strona jest w budowie", etc. Budowanie strony, wizytówki firmy, przez 3 lata to zbyt długo... To co mnie zniechęciło do skorzystania z twojej oferty, to właśnie strona a raczej jej brak.
!!! Błagam Ciebie, wydaj proszę te kilkaset złotych (jeżeli sam nie masz czasu) i zbuduj profesjonalny serwis w którym znajdzie się podlinkowanie do:
- "O amelek"
- "Aktualności"
- "Zasięg"
- "Cennik"
- "Ja vs konkurencja"
- Kontakt"
a uwierz mi, że ani WAVE ani VOLTA (w zakresie NET) Tobie nie podskoczą.
Proszę, weź sobie moją radę do serca bo o ile w zakresie dostępności świadczonych usług internetowych dałbym Tobie 6/6 to PRowo (NETpromotion) niestety oceniłbym Ciebie na 0.1/6.
0.1 bo masz przynajmniej kontakt na stronie.
@Amelek - ponieważ temat marketingu jest mi bliski, jako Klient proszę nie wykorzystuj już proszę argumetu braku czasu na stworzenie strony, tylko zacznij inwestować w ten obszar rozwoju. Na pewno nie stracisz...
3
2