Marianna Pawelczyk - opinia (1) Polecam z calego serca. Dzis po raz kolejny Dr Bandura i Dr Nowak uratowali... Marianna Pawelczyk Katarzyna - opinia (1) Trafiłam do lecznicy zupełnym przypadkiem , okazało się to zrządzeniem losu... Katarzyna Anna - opinia (1) Nie znam lepszego weterynarza .Nie rozumiem negatywnych opini chodze od lat... Anna
To anioły! (1) Wszystkie badania od razu na miejscu, morfologia, usg, od razu postawiona... Iwona Najlepsi!!! (1) Dojeżdżam z moją sunią z Przymorza, co w dzisiejszych czasach, gdzie... Izabela Najlepsza chirurgia weterynaryjna w Trójmieście (1) Najlepsi i najsympatyczniejsi weterynarze w trójmieście. Dr.Bandura ratował... Anna super weterynarze (1) super fachowcy, bardzo fajni i kompetentni jesteśmy bardzo zadowolone z pracy... loona Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdecydowanie odradzam leczenia jakiegokolwiek zwierzęcia w klinice... Patrycja kochani lekarze (1) zawsze pomoc zawsze dobroć lucyna Najlepsi w Gdyni (1) Zdecydowanie najlepsza lecznica z której usług korzystałam (a było ich kilka... Przyczajony Fungus, ukryty Krab Dobra lecznica - polecam! (1) Znając 6 czy 7 różnych lecznic małych i dużych w Gdyni ta spełniła moje... Aleksander podopieczni Fundacji Projekt Kosma Pomagamy Psim Seniorom (1) pełen profezjonalizm,wiedza i super podejście do zwierzaków,powierzyłam im... Barbara Miki (1) Pełen profesjonalizm. Mimo tego że nie udalo sie uratować mojego ukochanego... Radek Podziękowania od Tobiego (1) Po każdym kontakcie z Państwową Służbą Zdrowia żałuję, że nie jestem moim... Michał Komacki Dobry lekarz (1) Polecam, bardzo profesjonalna obsługa Marcin NIE POLECAM!!!!!! (2) Nasz york zaczął po spacerze wymiotować pianą wydobywała się ona także z... Kasia Profesjonalizm w każdym działaniu (1) Leczę w tej klinice moje zwierzęta od 20 lat i nigdy się nie zawiodłam ,... Marzena Malarczyk Bardzo polecam (1) Leczylam w lecznicy dwa koty. Dwa były poważnie chore i oba zostały... Kociara Żenująca obsługa (8) Jeśli weterynarze z tej lecznicy mają takie same podejście do zwierząt jak do... Właścicielka kota brytyjskiego wiedza i empatia (1) Od lat zespół lekarzy pod przewodnictwem doktora Jarka Bandury zajmował się... Anita