BARDZO POLECAM. URATOWALI MI KOTKE! (1) ZDECYZOWANIE na TAK. od marca2012 leczę u nich schorowaną i bardzo zle... stała klijentka Polecam! (3) Polecam! Fachowa obsluga, zajeli sie moim zwierzakiem. Bylam u innych... Magda Elwira - opinia (1) Do tej przychodni chodzę od wielu lat . Zawsze jesteśmy przyjmowani z... Elwira
to jedyni weterynarze, którym ufam (1) Od lat jeździłam do nich z moim psem, teraz przywożę także koty. Zawsze... Alicja Fachowa, profesjonalna pomoc (1) Dziękuję dr Zarankowi za pomoc w niedzielny wieczór, pełen profesjonalizm... Gosia Kochają zwierzaki (2) Mam dwa duże psy. Wizyty co kilka miesięcy. Profesjonalnie, sympatycznie,... Janusz Pełen profesjonalizm i oddanie (1) Pierwsze pytanie, jakie padło, gdy pojawiłam się u dr Bandury z wtedy... EMKa rewela (1) Polecam- profesjonalisci ! pomogli nam wiele razy i na pewno są dobrzy w tym... BIBI Bardzo dobra lecznica (1) Polecam wszystkim Mili i kompetentni lekarze, ceny bardzo przystępne... Klient Fachowa pomoc (1) Do tej lecznicy trafiłam na nocnym dyżurze.Mój pies bardzo źle się poczuł i... Szczepan Super lecznica (1) Za sprawą choroby mojego pieska;-( musiałam poszukać pomocy u specjalistów.... nesia10 opinia (1) pełen profesjonalizm. polecam Joanna S. Polecam (1) Gorąco polecam Całodobową Lecznicę Chylonia i każdego weterynarza pracującego... stała klientka SUPER LECZNICA , FACHOWA POMOC (1) leczyłam od dłuższego czasu moje kociaki w innych lecznicach , ale przez... MARTA super lecznica oprocz dr.z... (1) ogolnie polecam kadzemu ta lecznice,chodze tam od lat ze swoimi... zimak Nie polecam (1) Moj piesek przechodził w tej klinike operacje na tylną łape bo kulał... Azja WIELKIE DZIĘKI (1) Jack żyje , jest w świetnej formie , tak trzymać Panowie . Dziękuję za Wasz... Agnieszka jak najbardziej profesjonalnie ! (1) mój psiak postrzelony przez jakiegoś wariata ! ze śrutu , byłam w mojej... KASIA NIE POLECAM !!! (1) Nie bylo miesiąca bez wizyty u nich. Mój pies ciągle chorował. Dostawal... Jola Nie polecam. (1) Mój kot po wypadku, dostał ropień z którego wypływała ropa. Rana była bardzo... Emilia