Wspaniałe przedszkole. Uczęszczamy do tej placówki od 2021 r. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie są ciepłe, wyrozumiałe, empatyczne i miłe. Nie tylko z naszej grupy. Pani Dyrektor Pedagogiczna, niezwykle ciepła osoba, zawsze gdy mija nas na korytarzu, znajduje chwilę żeby zagadać po imieniu do dziecka i dopytać się czy wszystko u nas w porządku. Jest duża różnorodność zajęć, również tych dodatkowych. Syn wraca zawsze zadowolony, a jeśli coś złego, smutnego się wydarzyło, opowiada sytuację i jak Pani pomogła mu rozwiązać problem. Codziennie dowiaduję się od Pań prowadzących co się danego dnia działo, ile razy chciał się przytulić, czy byli na spacerze, czy na placu zabaw, czy zjadł obiad, ile dokładek, czym synek je rozbawił, co ich zaskoczyło, co zrobił źle, czy potem przeprosił. Jakbym była tam razem z nim. Jedzenie jest różnorodne i synkowi smakuje. W menu nie ma słodkich jogurtów, galaretek itp. Również w dniu urodzin można zamówić "zdrowy" tort z ustalonej listy, dzięki czemu wiem, że moje dziecko na urodzinkach innych dzieci nie dostanie tortu obładowanego masami plastycznymi i cukrowymi.
Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej placówki i nigdy nie zamieniłabym jej na inną.